pendik escort bayan
ak

Öğrenciler Sokak Köpeklerine Barınak Yaptı

13.01.2017 - 17:08, Güncelleme: 13.01.2017 - 17:08
 

Öğrenciler Sokak Köpeklerine Barınak Yaptı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Kızılırmak Şehit Volkan Pilavcı Anaokulu öğrencileri "Sokak Hayvanlarını Unutmadık" Projesi kapsamında yaptıkları barınakları...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Kızılırmak Şehit Volkan Pilavcı Anaokulu öğrencileri "Sokak Hayvanlarını Unutmadık" Projesi kapsamında yaptıkları barınakları piknik alanına bıraktı.Okul Müdürü Şengül Doğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sokak hayvanları için zorlu kış şartlarının olumsuz etkilerini en aza indirebilmek, çocuklara şefkat merhamet ve hayvan sevgisi gibi değerleri kazandırmak için projeyi başlattıklarını söyledi.Projeye 240 öğrencinin tamamının katıldığını vurgulayan Doğan, "Çalışmalarda öğretmen, personel ve ailelerimiz de katıldı. İlk ürünlerimizi Halk Sağlığı Müdürlüğü bahçesine bıraktık şimdide Bahşılı Aile Piknik Alanı'ndaki parkın yanına bırakıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Şimdi barınaklar sahiplerini bekliyor. Bu tür sosyal çalışmalarımız devam edecek." dedi.
KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Kızılırmak Şehit Volkan Pilavcı Anaokulu öğrencileri "Sokak Hayvanlarını Unutmadık" Projesi kapsamında yaptıkları barınakları...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Kızılırmak Şehit Volkan Pilavcı Anaokulu öğrencileri "Sokak Hayvanlarını Unutmadık" Projesi kapsamında yaptıkları barınakları piknik alanına bıraktı.

Okul Müdürü Şengül Doğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sokak hayvanları için zorlu kış şartlarının olumsuz etkilerini en aza indirebilmek, çocuklara şefkat merhamet ve hayvan sevgisi gibi değerleri kazandırmak için projeyi başlattıklarını söyledi.

Projeye 240 öğrencinin tamamının katıldığını vurgulayan Doğan, "Çalışmalarda öğretmen, personel ve ailelerimiz de katıldı. İlk ürünlerimizi Halk Sağlığı Müdürlüğü bahçesine bıraktık şimdide Bahşılı Aile Piknik Alanı'ndaki parkın yanına bırakıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Şimdi barınaklar sahiplerini bekliyor. Bu tür sosyal çalışmalarımız devam edecek." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.