pendik escort bayan
ak

Öğrenciler Mevlit Kandili'nde Karanfil Dağıttı

19.11.2018 - 14:08, Güncelleme: 19.11.2018 - 14:08
 

Öğrenciler Mevlit Kandili'nde Karanfil Dağıttı

KONYA (AA) - Mevlit Kandili dolayısıyla Yalıhüyük İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, öğretmenlerinin nezaretinde ilçede bulunan kurumları ziyaret ederek...

KONYA (AA) - Mevlit Kandili dolayısıyla Yalıhüyük İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, öğretmenlerinin nezaretinde ilçede bulunan kurumları ziyaret ederek karanfil dağıttı.Yalıhüyük İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Salahaddin Ergun, gazetecilere yaptığı açıklamada, Mevlit Kandili dolayısı ile öğrencilerin öğretmenler nezaretinde farkındalık oluşturmak için geçtiğimiz cuma günü namaz çıkışı ikramlarda bulunduğunu anımsattı.Ergun, "Öğrencilerimiz bugün de ilçemizde bulunan tüm kurumları ve çalışanları ziyaret ederek kandillerini tebrik etti." ifadelerini kullandı.
KONYA (AA) - Mevlit Kandili dolayısıyla Yalıhüyük İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, öğretmenlerinin nezaretinde ilçede bulunan kurumları ziyaret ederek...

KONYA (AA) - Mevlit Kandili dolayısıyla Yalıhüyük İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, öğretmenlerinin nezaretinde ilçede bulunan kurumları ziyaret ederek karanfil dağıttı.

Yalıhüyük İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Salahaddin Ergun, gazetecilere yaptığı açıklamada, Mevlit Kandili dolayısı ile öğrencilerin öğretmenler nezaretinde farkındalık oluşturmak için geçtiğimiz cuma günü namaz çıkışı ikramlarda bulunduğunu anımsattı.

Ergun, "Öğrencilerimiz bugün de ilçemizde bulunan tüm kurumları ve çalışanları ziyaret ederek kandillerini tebrik etti." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.