pendik escort bayan
ak

Öğrenciler İçin "Yeşil Terapi Programı"

18.12.2017 - 13:43, Güncelleme: 18.12.2017 - 13:43
 

Öğrenciler İçin "Yeşil Terapi Programı"

Ankara Özel Çözüm Koleji, öğrencilerde doğa bilinci ve farkındalığı oluşturmak amacıyla "Yeşil Terapi Programı" başlattı

ANKARA (AA) - Ankara Özel Çözüm Koleji, öğrencilerde doğa bilinci ve farkındalığı oluşturmak amacıyla "Yeşil Terapi Programı" başlattı.Kolejden yapılan yazılı açıklamaya göre, "Yeşil Terapi Programı" kapsamında öğrenciler, mevsimin uygun olduğu dönemlerde, açık uygulama bahçelerinde, diğer zamanlarda da okul serasında sebze ve soğanlı süs bitkileri yetiştirecek. Daha sonra öğrenciler, yetiştirdikleri ürünleri hasat ederek beslenmelerinde kullanacak.Söz konusu uygulamalarla öğrencilerin, doğal yaşamı tanımaları ve doğayı koruma bilinci ile sağlıklı beslenme alışkanlığı kazanmaları hedefleniyor.Okul çalışanlarının ve velilerin de katılabildiği program sayesinde, edinilen tecrübe ve bilgilerin aile ortamına taşınması ve ailelerin de doğal yaşam konularında bilgi sahibi olmalarına katkı sağlanması amaçlanıyor.
Ankara Özel Çözüm Koleji, öğrencilerde doğa bilinci ve farkındalığı oluşturmak amacıyla "Yeşil Terapi Programı" başlattı

ANKARA (AA) - Ankara Özel Çözüm Koleji, öğrencilerde doğa bilinci ve farkındalığı oluşturmak amacıyla "Yeşil Terapi Programı" başlattı.

Kolejden yapılan yazılı açıklamaya göre, "Yeşil Terapi Programı" kapsamında öğrenciler, mevsimin uygun olduğu dönemlerde, açık uygulama bahçelerinde, diğer zamanlarda da okul serasında sebze ve soğanlı süs bitkileri yetiştirecek. Daha sonra öğrenciler, yetiştirdikleri ürünleri hasat ederek beslenmelerinde kullanacak.

Söz konusu uygulamalarla öğrencilerin, doğal yaşamı tanımaları ve doğayı koruma bilinci ile sağlıklı beslenme alışkanlığı kazanmaları hedefleniyor.

Okul çalışanlarının ve velilerin de katılabildiği program sayesinde, edinilen tecrübe ve bilgilerin aile ortamına taşınması ve ailelerin de doğal yaşam konularında bilgi sahibi olmalarına katkı sağlanması amaçlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.