pendik escort bayan
ak

Öğrenciler Hem Yarıştı Hem Eğlendi

07.07.2019 - 12:33, Güncelleme: 07.07.2019 - 12:33
 

Öğrenciler Hem Yarıştı Hem Eğlendi

KONYA (AA) - Karapınar'da kuran kursu öğrencileri yaz etkinlikleri kapsamında düzenlenen programlarla hem öğreniyor hem de eğleniyor. Gençlik ve Spor ilçe...

KONYA (AA) - Karapınar'da kuran kursu öğrencileri yaz etkinlikleri kapsamında düzenlenen programlarla hem öğreniyor hem de eğleniyor. Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğü Gençlik Merkezi Mehmet Akif Erkek Yatılı Kuran Kursu öğrencileri, Atatürk Kapalı Spor Salonunda elma yeme, halat çekme, çuvalla koşma yarışında ter döktü.Gençlik Merkezi Müdürü Muhammet Ali Karakul, etkinliğe 120 öğrencinin katıldığını belirterek, "Çocuklarımız yaz tatilinde hem öğreniyor hem de eğleniyor. Bu etkinliklerle aralarındaki kardeşlik bağlarını güçlendirme çalışıyoruz." dedi.Etkinlik sonunda öğrencilere, çeşitli ikramlarda bulunuldu.
KONYA (AA) - Karapınar'da kuran kursu öğrencileri yaz etkinlikleri kapsamında düzenlenen programlarla hem öğreniyor hem de eğleniyor. Gençlik ve Spor ilçe...

KONYA (AA) - Karapınar'da kuran kursu öğrencileri yaz etkinlikleri kapsamında düzenlenen programlarla hem öğreniyor hem de eğleniyor.

Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğü Gençlik Merkezi Mehmet Akif Erkek Yatılı Kuran Kursu öğrencileri, Atatürk Kapalı Spor Salonunda elma yeme, halat çekme, çuvalla koşma yarışında ter döktü.

Gençlik Merkezi Müdürü Muhammet Ali Karakul, etkinliğe 120 öğrencinin katıldığını belirterek, "Çocuklarımız yaz tatilinde hem öğreniyor hem de eğleniyor. Bu etkinliklerle aralarındaki kardeşlik bağlarını güçlendirme çalışıyoruz." dedi.

Etkinlik sonunda öğrencilere, çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.