pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Öğrenciler Hayvan Barınağında Köpekleri Besledi

12.04.2018 - 17:48, Güncelleme: 12.04.2018 - 17:48
 

Öğrenciler Hayvan Barınağında Köpekleri Besledi

SİVAS (AA) - Atatürk İlkokulu öğrencileri Şarkışla Belediyesi hayvan barınağını ziyaret ederek köpekleri besledi. "Kadı Burhaneddin Öğrenci Meclisi"...

SİVAS (AA) - Atatürk İlkokulu öğrencileri Şarkışla Belediyesi hayvan barınağını ziyaret ederek köpekleri besledi. "Kadı Burhaneddin Öğrenci Meclisi" projesi kapsamında, Atatürk İlkokulu öğrencileri, barınağını gezerek, burada bulunan köpekleri besledi.Okul Müdürü Mustafa Karataş AA muhabirine, "Şiddet haberlerinin arttığı şu günlerde, öğrencilerimizin de sokak hayvanları için güzel işler yapıldığını görmelerini istedik. Öğrencilerimiz buradaki hayvanlara yiyecek getirdi. Beslenmelerine katkıda bulunmaya çalıştılar. Bu etkinliği düşünen ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyorum." dedi. Veteriner hekim Nuri Polat da öğrencilere teşekkür etti.
SİVAS (AA) - Atatürk İlkokulu öğrencileri Şarkışla Belediyesi hayvan barınağını ziyaret ederek köpekleri besledi. "Kadı Burhaneddin Öğrenci Meclisi"...

SİVAS (AA) - Atatürk İlkokulu öğrencileri Şarkışla Belediyesi hayvan barınağını ziyaret ederek köpekleri besledi.

"Kadı Burhaneddin Öğrenci Meclisi" projesi kapsamında, Atatürk İlkokulu öğrencileri, barınağını gezerek, burada bulunan köpekleri besledi.

Okul Müdürü Mustafa Karataş AA muhabirine, "Şiddet haberlerinin arttığı şu günlerde, öğrencilerimizin de sokak hayvanları için güzel işler yapıldığını görmelerini istedik. Öğrencilerimiz buradaki hayvanlara yiyecek getirdi. Beslenmelerine katkıda bulunmaya çalıştılar. Bu etkinliği düşünen ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyorum." dedi.

Veteriner hekim Nuri Polat da öğrencilere teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.