pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Öğrenciler Hayat Ağacı Derneğini Gezdi

20.12.2017 - 14:38, Güncelleme: 20.12.2017 - 14:38
 

Öğrenciler Hayat Ağacı Derneğini Gezdi

SİVAS (AA) - Sivas'ta bir ilkokulun öğrencileri Hayat Ağacı Derneğini gezerek, faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Sivas Belediyesinden yapılan açıklamaya...

SİVAS (AA) - Sivas'ta bir ilkokulun öğrencileri Hayat Ağacı Derneğini gezerek, faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Sivas Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Şeyh Şamil İlkokulu'ndan bir grup öğrenci okul müdür yardımcısı Hakan Taşpınar ve bazı öğretmenleri ile ihtiyaç sahiplerine market ortamında ücretsiz alışveriş imkanı sağlayan Hayat Ağacı Derneği bünyesindeki Gıda Bankasını ziyaret etti. Sivas Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdür Yardımcısı Mustafa Ağırsoy, okul idareci, öğretmen ve öğrencilere eşlik ederek, Gıda Bankası'nın çalışması hakkında bilgi verdi. Taşpınar, ya;ptığı açıklamada, Gıda Bankasına hayır sahiplerinin bağışta bulunduğunu, ihtiyaç sahiplerinin bu sayede buradan yardım alabildiğini belirterek, daha önce buradan aldıkları kumbaralarda para biriktirip Hayat Ağacı Derneği’ne destek olacaklarını ifade etti.
SİVAS (AA) - Sivas'ta bir ilkokulun öğrencileri Hayat Ağacı Derneğini gezerek, faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Sivas Belediyesinden yapılan açıklamaya...

SİVAS (AA) - Sivas'ta bir ilkokulun öğrencileri Hayat Ağacı Derneğini gezerek, faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Sivas Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Şeyh Şamil İlkokulu'ndan bir grup öğrenci okul müdür yardımcısı Hakan Taşpınar ve bazı öğretmenleri ile ihtiyaç sahiplerine market ortamında ücretsiz alışveriş imkanı sağlayan Hayat Ağacı Derneği bünyesindeki Gıda Bankasını ziyaret etti.

Sivas Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdür Yardımcısı Mustafa Ağırsoy, okul idareci, öğretmen ve öğrencilere eşlik ederek, Gıda Bankası'nın çalışması hakkında bilgi verdi.

Taşpınar, ya;ptığı açıklamada, Gıda Bankasına hayır sahiplerinin bağışta bulunduğunu, ihtiyaç sahiplerinin bu sayede buradan yardım alabildiğini belirterek, daha önce buradan aldıkları kumbaralarda para biriktirip Hayat Ağacı Derneği’ne destek olacaklarını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.