pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Öğrenciler Hastanede Kitap Okuma Köşeleri Kurdu

06.04.2018 - 10:28, Güncelleme: 06.04.2018 - 10:28
 

Öğrenciler Hastanede Kitap Okuma Köşeleri Kurdu

SİVAS (AA) - Kadı Burhanettin Öğrenci Meclisi üyeleri Zara Devlet Hastanesinde kitap okuma köşeleri oluşturuldu.Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü Şükrü Günay,...

SİVAS (AA) - Kadı Burhanettin Öğrenci Meclisi üyeleri Zara Devlet Hastanesinde kitap okuma köşeleri oluşturuldu.Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü Şükrü Günay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 6/A sınıfı öğrencileri tarafından Zara Devlet Hastanesi poliklinikler bölümü ile kantin bölümünde kitap okuma köşeleri oluşturulduğunu belirtti."Okumak Her Derde Devadır" adlı proje kapsamında okuma köşeleri oluşturulduğunu dile getiren Günay, "Öğrencilerimizin bağışladıkları kitaplar kitaplıklara konuluyor. Muayeneye hasta ve yakınları ile hastane personelinin okumaya teşvik edilmesi hedefleniyor. Bize bu imkanı sağlayan hastane yetkililerine, projenin gerçekleşmesinde emeği geçen eğitimci ve öğrencilerimize teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.Zara Devlet Hastanesi Müdürü Nebi Durna da kitap okuma köşelerinin vatandaşların ilgisini çektiğini söyledi.
SİVAS (AA) - Kadı Burhanettin Öğrenci Meclisi üyeleri Zara Devlet Hastanesinde kitap okuma köşeleri oluşturuldu.Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü Şükrü Günay,...

SİVAS (AA) - Kadı Burhanettin Öğrenci Meclisi üyeleri Zara Devlet Hastanesinde kitap okuma köşeleri oluşturuldu.

Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü Şükrü Günay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 6/A sınıfı öğrencileri tarafından Zara Devlet Hastanesi poliklinikler bölümü ile kantin bölümünde kitap okuma köşeleri oluşturulduğunu belirtti.

"Okumak Her Derde Devadır" adlı proje kapsamında okuma köşeleri oluşturulduğunu dile getiren Günay, "Öğrencilerimizin bağışladıkları kitaplar kitaplıklara konuluyor. Muayeneye hasta ve yakınları ile hastane personelinin okumaya teşvik edilmesi hedefleniyor.

Bize bu imkanı sağlayan hastane yetkililerine, projenin gerçekleşmesinde emeği geçen eğitimci ve öğrencilerimize teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

Zara Devlet Hastanesi Müdürü Nebi Durna da kitap okuma köşelerinin vatandaşların ilgisini çektiğini söyledi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.