pendik escort bayan
ak

Öğrenciler Geri Dönüşüm Tesisini Gezdi

22.03.2018 - 13:53, Güncelleme: 22.03.2018 - 13:53
 

Öğrenciler Geri Dönüşüm Tesisini Gezdi

KARAMAN (AA) - Karaman Mehmet Çavaş İlkokulu 4. sınıf öğrencileri, Organize Sanayi Bölgesinde yer alan Yunus Emre Kültür Vakfı Geri Dönüşüm tesisini...

KARAMAN (AA) - Karaman Mehmet Çavaş İlkokulu 4. sınıf öğrencileri, Organize Sanayi Bölgesinde yer alan Yunus Emre Kültür Vakfı Geri Dönüşüm tesisini gezdi. Okul müdürü ve öğretmenlerinin nezaretinde gerçekleşen gezide öğrenciler, ambalaj atığı toplama ve ayırma tesisini gezerek, toplanan ambalaj atıklarının tesise girişinden ham madde olarak kullanılıncaya kadar hangi aşamalardan geçtiğini yerinde gördü.Öğrenciler, geri dönüşüm sayesinde atıklardan ekonomiye ne kadar katkı sağlandığı hakkında yetkililerden bilgi aldı.Gezi, işletme yetkililerinin ikramının ardından hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.
KARAMAN (AA) - Karaman Mehmet Çavaş İlkokulu 4. sınıf öğrencileri, Organize Sanayi Bölgesinde yer alan Yunus Emre Kültür Vakfı Geri Dönüşüm tesisini...

KARAMAN (AA) - Karaman Mehmet Çavaş İlkokulu 4. sınıf öğrencileri, Organize Sanayi Bölgesinde yer alan Yunus Emre Kültür Vakfı Geri Dönüşüm tesisini gezdi.

Okul müdürü ve öğretmenlerinin nezaretinde gerçekleşen gezide öğrenciler, ambalaj atığı toplama ve ayırma tesisini gezerek, toplanan ambalaj atıklarının tesise girişinden ham madde olarak kullanılıncaya kadar hangi aşamalardan geçtiğini yerinde gördü.

Öğrenciler, geri dönüşüm sayesinde atıklardan ekonomiye ne kadar katkı sağlandığı hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Gezi, işletme yetkililerinin ikramının ardından hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.