pendik escort bayan
ak

Öğrenci Yurdunun "Misafiri" Doğaya Bırakıldı

30.12.2017 - 20:53, Güncelleme: 30.12.2017 - 20:53
 

Öğrenci Yurdunun "Misafiri" Doğaya Bırakıldı

Sivas'ta bir kız öğrenci yurdunun bahçesinde yakalanan ve "Misafir" adı verilen yavru vaşak, sağlık kontrolü sonrasında doğaya salındı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Hafik ilçesinde bir kız öğrenci yurdunun bahçesinde yakalanan ve "Misafir" adı verilen yavru vaşak, doğaya bırakıldı.İlçedeki Kredi Yurtlar Kurumu'na ait Nurettin Koçak Öğrenci Yurdu'nun bahçesine giren yavru vaşak, güvenlik personelince yakalandı.Bir süre kafeste beslenen ve "Misafir" ismi verilen vaşak, veteriner tarafından yapılan sağlık kontrolü sonrası Hafik Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne ait araçla Esenli köyü yakınlarındaki ormanlık alana götürülerek doğaya bırakıldı.
Sivas'ta bir kız öğrenci yurdunun bahçesinde yakalanan ve "Misafir" adı verilen yavru vaşak, sağlık kontrolü sonrasında doğaya salındı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Hafik ilçesinde bir kız öğrenci yurdunun bahçesinde yakalanan ve "Misafir" adı verilen yavru vaşak, doğaya bırakıldı.

İlçedeki Kredi Yurtlar Kurumu'na ait Nurettin Koçak Öğrenci Yurdu'nun bahçesine giren yavru vaşak, güvenlik personelince yakalandı.

Bir süre kafeste beslenen ve "Misafir" ismi verilen vaşak, veteriner tarafından yapılan sağlık kontrolü sonrası Hafik Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne ait araçla Esenli köyü yakınlarındaki ormanlık alana götürülerek doğaya bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.