pendik escort bayan
ak

Öğrenci Yurdunda Sultan 2. Abdülhamid Hanı Anma Köşesi Açıldı

12.02.2019 - 08:48, Güncelleme: 12.02.2019 - 08:48
 

Öğrenci Yurdunda Sultan 2. Abdülhamid Hanı Anma Köşesi Açıldı

KONYA (AA) - Konya’nın Beyşehir ilçesinde, Kredi Yurtlar Kurumu'na bağlı Eşrefoğlu Yurdu'nda Sultan 2. Abdülhamid Han Anma Köşesi oluşturuldu.Yurt Müdürü...

KONYA (AA) - Konya’nın Beyşehir ilçesinde, Kredi Yurtlar Kurumu'na bağlı Eşrefoğlu Yurdu'nda Sultan 2. Abdülhamid Han Anma Köşesi oluşturuldu.Yurt Müdürü Mustafa Songül, yaptığı yazılı açıklamada, Sultan 2. Abdülhamid Han'ın ölümünün 101. yılında rahmet ve minnetle andıklarını belirterek, "Sultan Abdülhamid Han yakın tarihimizde de derin izleri olan Osmanlı Sultanlarından birisidir. Aslında, uzun Osmanlı asırları içerisinde de kendine mahsus ve yaşadığımız zaman dilimini etkileyen bir dönemde padişahlık yapmıştır ve Sultan Abdülhamit'in etki alanı yaşadığı zamanla sınırlı olmayıp günümüze kadar gelen de bir dönemi oluşturmaktadır. Dolayısıyla Sultan Abdülhamid devreni anlamak sadece geçmişi değil, bugünü anlamakla eşdeğer." dedi.Songül, vefatının 101. yıl dönümü çerçevesinde Eşrefoğlu Yurt Müdürlüğü'nde "Abdülhamid Han Anma Köşesi" oluşturduklarını belirterek, anma köşesinin yurtta kalan öğrenciler tarafından da yoğun ilgiyle karşılandığını söyledi.
KONYA (AA) - Konya’nın Beyşehir ilçesinde, Kredi Yurtlar Kurumu'na bağlı Eşrefoğlu Yurdu'nda Sultan 2. Abdülhamid Han Anma Köşesi oluşturuldu.Yurt Müdürü...

KONYA (AA) - Konya’nın Beyşehir ilçesinde, Kredi Yurtlar Kurumu'na bağlı Eşrefoğlu Yurdu'nda Sultan 2. Abdülhamid Han Anma Köşesi oluşturuldu.

Yurt Müdürü Mustafa Songül, yaptığı yazılı açıklamada, Sultan 2. Abdülhamid Han'ın ölümünün 101. yılında rahmet ve minnetle andıklarını belirterek, "Sultan Abdülhamid Han yakın tarihimizde de derin izleri olan Osmanlı Sultanlarından birisidir. Aslında, uzun Osmanlı asırları içerisinde de kendine mahsus ve yaşadığımız zaman dilimini etkileyen bir dönemde padişahlık yapmıştır ve Sultan Abdülhamit'in etki alanı yaşadığı zamanla sınırlı olmayıp günümüze kadar gelen de bir dönemi oluşturmaktadır. Dolayısıyla Sultan Abdülhamid devreni anlamak sadece geçmişi değil, bugünü anlamakla eşdeğer." dedi.

Songül, vefatının 101. yıl dönümü çerçevesinde Eşrefoğlu Yurt Müdürlüğü'nde "Abdülhamid Han Anma Köşesi" oluşturduklarını belirterek, anma köşesinin yurtta kalan öğrenciler tarafından da yoğun ilgiyle karşılandığını söyledi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.