pendik escort bayan
ak

Öğrenci Velileri Ve Öğretmenlerden Kan Bağışı

19.11.2018 - 14:18, Güncelleme: 19.11.2018 - 14:18
 

Öğrenci Velileri Ve Öğretmenlerden Kan Bağışı

SİVAS (AA) - Sivas Cumhuriyet İlkokulu öğretmenleri ve öğrenci velileri, okulun başlattığı kan bağışı kampanyasına destek vererek kan bağışında...

SİVAS (AA) - Sivas Cumhuriyet İlkokulu öğretmenleri ve öğrenci velileri, okulun başlattığı kan bağışı kampanyasına destek vererek kan bağışında bulundu.Öğrenci velileri ve öğretmenler, okulun bahçesindeki Türk Kızılayı kan bağışı aracında kan verdi.Okulun müdürü Ahmet Turan Arslanbüken, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Okul olarak öğretmenlerimizle Kızılay'a kan bağışı kararı aldık. Kan bağış kampanyasını öğrenci velilerimize duyurduk, çok olumlu cevaplar almamızın ardından Kızılay ile irtibata geçerek bugün okulumuzun bahçesinde velilerimiz ve öğretmenlerimiz Sivas Belediyesi Mehter Takımı eşliğinde bir şölen havası içerisinde kan bağışında bulundu." diye konuştu. Velilerin ve öğretmenlerin gösterdiği sosyal sorumluluğun çocuklara da doğrudan yansıdığını dile getiren Arslanbüken, "Bu kan bağışı kampanyamıza katılarak gönüllü kan veren öğrenci velilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum." dedi.Öğrenci velilerinden Ayşe Göçeri ise kana herkesin her zaman ihtiyaç duyabileceğine dikkati çekerek, Kızılay'a teşekkür etti.
SİVAS (AA) - Sivas Cumhuriyet İlkokulu öğretmenleri ve öğrenci velileri, okulun başlattığı kan bağışı kampanyasına destek vererek kan bağışında...

SİVAS (AA) - Sivas Cumhuriyet İlkokulu öğretmenleri ve öğrenci velileri, okulun başlattığı kan bağışı kampanyasına destek vererek kan bağışında bulundu.

Öğrenci velileri ve öğretmenler, okulun bahçesindeki Türk Kızılayı kan bağışı aracında kan verdi.

Okulun müdürü Ahmet Turan Arslanbüken, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Okul olarak öğretmenlerimizle Kızılay'a kan bağışı kararı aldık. Kan bağış kampanyasını öğrenci velilerimize duyurduk, çok olumlu cevaplar almamızın ardından Kızılay ile irtibata geçerek bugün okulumuzun bahçesinde velilerimiz ve öğretmenlerimiz Sivas Belediyesi Mehter Takımı eşliğinde bir şölen havası içerisinde kan bağışında bulundu." diye konuştu.

Velilerin ve öğretmenlerin gösterdiği sosyal sorumluluğun çocuklara da doğrudan yansıdığını dile getiren Arslanbüken, "Bu kan bağışı kampanyamıza katılarak gönüllü kan veren öğrenci velilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum." dedi.

Öğrenci velilerinden Ayşe Göçeri ise kana herkesin her zaman ihtiyaç duyabileceğine dikkati çekerek, Kızılay'a teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.