pendik escort bayan
ak

Ogm Ormanspor'da Transfer Çalışmaları

19.07.2017 - 12:23, Güncelleme: 19.07.2017 - 12:23
 

Ogm Ormanspor'da Transfer Çalışmaları

- Kulüp Başkanı İpek: - "Kadınlar Basketbol Ligi'ndeki takımların gücünü ve ligin seviyesini bilerek hareket ediyoruz"

ANKARA (AA) - Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nin yeni temsilcilerinden OGM Ormanspor, transfer çalışmalarını sürdürüyor. OGM Ormanspor Kulübü Başkanı Ahmet İpek, yaptığı açıklamada, ligde kalıcı olma hedefiyle hazırlıklarını sürdürdüklerini vurgulayarak, transfer çalışmalarına hız verdiklerini belirtti. İç transferde Nihan Demirkol, Damla Gezgin, Şerife Alperi Onar ve Seda Atlı'yı takımda tuttuklarının altını çizen İpek, geçen sezonu Girne Üniversitesi'nde geçiren Simay Karaman'ı da kadrolarına kattıklarını ifade etti. İpek, dış transfer çalışmalarında da yeni isimlerle anlaştıklarına değinerek, "Türk pasaportlu ABD'li forvet Michell Campbell, daha önce de takımımızın forması giyen ve şu anda WNBA takımlarından Connecticut Sun kadrosunda yer alan Jasmine Thomas, Çek pivot Petra Kulichova, yine WNBA takımlarından Washington Mystics forması giyen çaylak oyuncu Shatori Walker-Kimbrough ve Hırvatistan Milli Takımı'nın 1,98 metrelik oyuncusu Luca Ivankovic ile anlaşmaya vardık." diye konuştu. Transfer çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürdüklerini belirten İpek, "Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'ndeki takımların gücünü ve ligin seviyesini bilerek hareket ediyoruz. Süper Lig'de kalıcı olmayı hedefliyoruz. Bu anlamda mücadele etmeyi seven, karakter olarak çok değerli oyuncuları kadromuza dahil ettik. Transfer döneminde bizlere gerek bütçe anlamında gerek manevi olarak destek olanlara ve tüm yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum.'' değerlendirmesinde bulundu. OGM Ormanspor, yeni sezon hazırlıklarına 1 Ağustos'ta başlayacak.
- Kulüp Başkanı İpek: - "Kadınlar Basketbol Ligi'ndeki takımların gücünü ve ligin seviyesini bilerek hareket ediyoruz"


ANKARA (AA) - Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nin yeni temsilcilerinden OGM Ormanspor, transfer çalışmalarını sürdürüyor.

OGM Ormanspor Kulübü Başkanı Ahmet İpek, yaptığı açıklamada, ligde kalıcı olma hedefiyle hazırlıklarını sürdürdüklerini vurgulayarak, transfer çalışmalarına hız verdiklerini belirtti.

İç transferde Nihan Demirkol, Damla Gezgin, Şerife Alperi Onar ve Seda Atlı'yı takımda tuttuklarının altını çizen İpek, geçen sezonu Girne Üniversitesi'nde geçiren Simay Karaman'ı da kadrolarına kattıklarını ifade etti.

İpek, dış transfer çalışmalarında da yeni isimlerle anlaştıklarına değinerek, "Türk pasaportlu ABD'li forvet Michell Campbell, daha önce de takımımızın forması giyen ve şu anda WNBA takımlarından Connecticut Sun kadrosunda yer alan Jasmine Thomas, Çek pivot Petra Kulichova, yine WNBA takımlarından Washington Mystics forması giyen çaylak oyuncu Shatori Walker-Kimbrough ve Hırvatistan Milli Takımı'nın 1,98 metrelik oyuncusu Luca Ivankovic ile anlaşmaya vardık." diye konuştu.

Transfer çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürdüklerini belirten İpek, "Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'ndeki takımların gücünü ve ligin seviyesini bilerek hareket ediyoruz. Süper Lig'de kalıcı olmayı hedefliyoruz. Bu anlamda mücadele etmeyi seven, karakter olarak çok değerli oyuncuları kadromuza dahil ettik. Transfer döneminde bizlere gerek bütçe anlamında gerek manevi olarak destek olanlara ve tüm yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum.'' değerlendirmesinde bulundu.

OGM Ormanspor, yeni sezon hazırlıklarına 1 Ağustos'ta başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.