pendik escort bayan
ak

Ogm Ormanspor'da Hedef Ligde Kalıcı Olmak

05.10.2017 - 12:48, Güncelleme: 05.10.2017 - 12:48
 

Ogm Ormanspor'da Hedef Ligde Kalıcı Olmak

OGM Ormanspor Başantrenörü Sağlık:"Bu sezon ligde kalmak istiyoruz"- "Fenerbahçe karşısında galibiyet bekliyoruz diyemem ama her antrenör maçı kazanmak ister"

ANKARA (AA) - ÖMER HAKAN KİBAR - Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nin yeni takımı OGM Ormanspor, hafta sonu başlayacak yeni sezonda ligde kalmayı hedefliyor.OGM Ormanspor Başantrenörü Furkan Sağlık, AA muhabirine ligdeki hedefleri ve ilk hafta konuk olacakları Fenerbahçe maçına ilişkin görüşlerini değerlendirdi.Bütçeleri ve yatırımları büyük takımların bulunduğu bir ligde yer alacaklarına dikkati çeken Sağlık, "Bu takımlar arasında mücadele edeceğimiz için buna göre bir hazırlık yaptık. Bütçemizle doğru orantılı bir takım kurduk. Bütçe konusunda 3 farklı plan yapmıştık. A, B ve C olmak üzere alternatifli planlar yaptık. Ancak oyuncularımızın bir çoğunu C planından alabildik. O yüzden de hedefimiz ligde kalıcı olabilmek." değerlendirmesini yaptı.Sağlık, ligde başarılı olabilmek için çok yoğun çalışma dönemi geçirdiklerini vurgulayarak, "Bizim en hazır şekilde lige girmemiz lazım. Takım da bu anlamda çok özverili çalışıyor. Önce emekleyelim, sonra yürüyelim amacındayız. Bu sezon ligde kalmak istiyoruz." diye konuştu.- İlk rakip FenerbahçeSezonun ilk maçında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacaklarını belirten Sağlık, "Fenerbahçe ile ne zaman oynamak isterdiniz deseler ilk hafta derdik. Çünkü onlar da hazır değiller. Onların da dışarıdan geç gelen oyuncuları var. Bizden daha iyiler. Haddimizi bilerek hazırlanıyoruz." ifadelerini kullandı.Fenerbahçe ile ilk hafta karşılaşmalarının kendileri için bir avantaj oluşturacağını vurgulayan Sağlık, şunları kaydetti:"Çabuk oynayarak, onları şaşırtacak sertlikte defans yaparak, karşılamak istiyoruz. Haddimizi bilerek oynayacağımız için sonucun bizim için önemi yok ama mücadele etmemiz lazım. Bu mücadeleyi ortaya koyarsak her sonuca açık bir maç. Fenerbahçe karşısında galibiyet bekliyoruz diyemem ama her antrenör maçı kazanmak ister."
OGM Ormanspor Başantrenörü Sağlık:"Bu sezon ligde kalmak istiyoruz"- "Fenerbahçe karşısında galibiyet bekliyoruz diyemem ama her antrenör maçı kazanmak ister"

ANKARA (AA) - ÖMER HAKAN KİBAR - Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nin yeni takımı OGM Ormanspor, hafta sonu başlayacak yeni sezonda ligde kalmayı hedefliyor.

OGM Ormanspor Başantrenörü Furkan Sağlık, AA muhabirine ligdeki hedefleri ve ilk hafta konuk olacakları Fenerbahçe maçına ilişkin görüşlerini değerlendirdi.

Bütçeleri ve yatırımları büyük takımların bulunduğu bir ligde yer alacaklarına dikkati çeken Sağlık, "Bu takımlar arasında mücadele edeceğimiz için buna göre bir hazırlık yaptık. Bütçemizle doğru orantılı bir takım kurduk. Bütçe konusunda 3 farklı plan yapmıştık. A, B ve C olmak üzere alternatifli planlar yaptık. Ancak oyuncularımızın bir çoğunu C planından alabildik. O yüzden de hedefimiz ligde kalıcı olabilmek." değerlendirmesini yaptı.

Sağlık, ligde başarılı olabilmek için çok yoğun çalışma dönemi geçirdiklerini vurgulayarak, "Bizim en hazır şekilde lige girmemiz lazım. Takım da bu anlamda çok özverili çalışıyor. Önce emekleyelim, sonra yürüyelim amacındayız. Bu sezon ligde kalmak istiyoruz." diye konuştu.


- İlk rakip Fenerbahçe


Sezonun ilk maçında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacaklarını belirten Sağlık, "Fenerbahçe ile ne zaman oynamak isterdiniz deseler ilk hafta derdik. Çünkü onlar da hazır değiller. Onların da dışarıdan geç gelen oyuncuları var. Bizden daha iyiler. Haddimizi bilerek hazırlanıyoruz." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe ile ilk hafta karşılaşmalarının kendileri için bir avantaj oluşturacağını vurgulayan Sağlık, şunları kaydetti:

"Çabuk oynayarak, onları şaşırtacak sertlikte defans yaparak, karşılamak istiyoruz. Haddimizi bilerek oynayacağımız için sonucun bizim için önemi yok ama mücadele etmemiz lazım. Bu mücadeleyi ortaya koyarsak her sonuca açık bir maç. Fenerbahçe karşısında galibiyet bekliyoruz diyemem ama her antrenör maçı kazanmak ister."



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.