pendik escort bayan
ak

Ogm Ormanspor, Romanya Deplasmanında

12.12.2018 - 09:33, Güncelleme: 12.12.2018 - 09:33
 

Ogm Ormanspor, Romanya Deplasmanında

- Türk temsilcisi, FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'nda grubundaki son maçında yarın Romanya'nın ACS Sepsi takımına konuk olacak

ANKARA (AA) - Basketbolda FIBA Kadınlar Avrupa Kupası D Grubu 6. ve son hafta maçında OGM Ormanspor, yarın deplasmanda Romanya'nın ACS Sepsi takımıyla karşılaşacak. Sfantu Gheorghe kentindeki Sepsi Arena'da oynanacak müsabaka TSİ 20.00'de başlayacak. Grupta geride kalan 5 maçında 3 galibiyet ve 2 mağlubiyeti olan OGM Ormanspor 8 puanla ikinci sırada yer alırken, ACS Sepsi ise 1 galibiyet ve 4 yenilgi sonucu 6 puanla dördüncü ve son sırada bulunuyor. İki takım arasında Ankara'da oynanan ilk karşılaşma, 76-68 OGM Ormanspor üstünlüğüyle tamamlanmıştı. Dörder takımın 10 ayrı grupta mücadele ettiği FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'nda gruplarını ilk iki sırada bitirenlerle, en iyi 4 üçüncü üst tura yükselecek.
- Türk temsilcisi, FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'nda grubundaki son maçında yarın Romanya'nın ACS Sepsi takımına konuk olacak


ANKARA (AA) - Basketbolda FIBA Kadınlar Avrupa Kupası D Grubu 6. ve son hafta maçında OGM Ormanspor, yarın deplasmanda Romanya'nın ACS Sepsi takımıyla karşılaşacak.

Sfantu Gheorghe kentindeki Sepsi Arena'da oynanacak müsabaka TSİ 20.00'de başlayacak.

Grupta geride kalan 5 maçında 3 galibiyet ve 2 mağlubiyeti olan OGM Ormanspor 8 puanla ikinci sırada yer alırken, ACS Sepsi ise 1 galibiyet ve 4 yenilgi sonucu 6 puanla dördüncü ve son sırada bulunuyor.

İki takım arasında Ankara'da oynanan ilk karşılaşma, 76-68 OGM Ormanspor üstünlüğüyle tamamlanmıştı.

Dörder takımın 10 ayrı grupta mücadele ettiği FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'nda gruplarını ilk iki sırada bitirenlerle, en iyi 4 üçüncü üst tura yükselecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.