pendik escort bayan
ak

Oğan'ın Katıldığı Etkinlik Öncesi Çıkan Kavga

26.03.2017 - 22:18, Güncelleme: 26.03.2017 - 22:18
 

Oğan'ın Katıldığı Etkinlik Öncesi Çıkan Kavga

Yozgat Valiliği:"Olay esnasında resmi görevliler ve gösteri yapanlarca asla silah kullanılmamıştır. Sayın Oğan’ın ekibinden kimse fiziki bir zarar görmemiştir. Sayın Oğan’ın sosyal medyadan yaptığı suçlamalar asla gerçeği yansıtmamaktadır"

YOZGAT (AA) - Yozgat Valiliğinden, MHP'den ihraç edilen eski Iğdır Milletvekili Sinan Oğan'ın, katıldığı konferans önceki çıkan kavgayla ilgili sosyal medyada yaptığı açıklamaların gerçeği yansıtmadığı bildirildi. Valilik tarafından yapılan yazılı açıklamada, bugün Oğan ve ekibince kapalı yer toplantısı düzenlendiği belirtilerek, toplantı öncesinde salon tahsis edildiği ve gerekli güvenlik tedbirlerinin alındığı aktarıldı.Toplantının yapılacağı yer çevresinde, karşı düşünceye sahip grup ile Oğan’ın ekibi arasında sözlü sataşmalar olduğu ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:"Güvenlik birimleri iki grubu ayırmak üzere tedbirlerini almıştır. Bu grupların güvenliğinin sağlanması esnasında 2 güvenlik görevlisi yaralanmıştır. Olay esnasında resmi görevliler ve gösteri yapanlarca asla silah kullanılmamıştır. Sayın Oğan’ın ekibinden kimse fiziki bir zarar görmemiştir. Sayın Oğan’ın sosyal medyadan yaptığı suçlamalar asla gerçeği yansıtmamaktadır. Bu suçlamaları iftira olarak görüyor ve tamamıyla reddediyoruz."
Yozgat Valiliği:"Olay esnasında resmi görevliler ve gösteri yapanlarca asla silah kullanılmamıştır. Sayın Oğan’ın ekibinden kimse fiziki bir zarar görmemiştir. Sayın Oğan’ın sosyal medyadan yaptığı suçlamalar asla gerçeği yansıtmamaktadır"

YOZGAT (AA) - Yozgat Valiliğinden, MHP'den ihraç edilen eski Iğdır Milletvekili Sinan Oğan'ın, katıldığı konferans önceki çıkan kavgayla ilgili sosyal medyada yaptığı açıklamaların gerçeği yansıtmadığı bildirildi.

Valilik tarafından yapılan yazılı açıklamada, bugün Oğan ve ekibince kapalı yer toplantısı düzenlendiği belirtilerek, toplantı öncesinde salon tahsis edildiği ve gerekli güvenlik tedbirlerinin alındığı aktarıldı.

Toplantının yapılacağı yer çevresinde, karşı düşünceye sahip grup ile Oğan’ın ekibi arasında sözlü sataşmalar olduğu ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Güvenlik birimleri iki grubu ayırmak üzere tedbirlerini almıştır. Bu grupların güvenliğinin sağlanması esnasında 2 güvenlik görevlisi yaralanmıştır. Olay esnasında resmi görevliler ve gösteri yapanlarca asla silah kullanılmamıştır. Sayın Oğan’ın ekibinden kimse fiziki bir zarar görmemiştir. Sayın Oğan’ın sosyal medyadan yaptığı suçlamalar asla gerçeği yansıtmamaktadır. Bu suçlamaları iftira olarak görüyor ve tamamıyla reddediyoruz."



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.