pendik escort bayan
ak

Odeabank'tan Dış Ticarete Uzun Vadeli Finansman Desteği

Spor 13.03.2017 - 11:23, Güncelleme: 13.03.2017 - 11:23
 

Odeabank'tan Dış Ticarete Uzun Vadeli Finansman Desteği

Odeabank ile Suudi Yatırım Fonu arasında anlaşma imzalandı. Bunka, bu kapsamda Suudi Arabistan'dan ithalat yapan firmalara 3 yıla kadar kredi desteği sunacak

İSTANBUL (AA) - Odeabank, Suudi Yatırım Fonu ile yaptığı anlaşma çerçevesinde Suudi Arabistan'dan ithalat yapan firmalara 3 yıla kadar kredi desteği sağlayacak.Banka açıklamasına göre, geçen yıl dünyanın saygın finans kuruluşları IFC ve EBRD'nin de katılımıyla 1 milyar TL sermaye artıran Odeabank, sermaye artışından elde edilen geliri KOBİ'lerin fonlanmasında kullanacağını duyurmuştu. Önceki hafta Odeabank Genel Müdürlüğünde Suudi Yatırım Fonu ile Odeabank arasında anlaşma imzalandı. Odeabank, anlaşma kapsamında Suudi Arabistan'dan ithalat yapan firmalara, garantör sıfatıyla uzun vadeli kredi desteği verecek.Suudi Arabistan'dan petrol dışı malların ihracatını teşvik etmek için kurulan Suudi İhracat Programı'nın (SEP) bağlı bulunduğu Suudi Yatırım Fonu adına SEP Genel Direktörü Ahmed Al-Ghannam, Odeabank adına Finansal Kurumlar ve Yatırım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcı Alpaslan Yurdagül'ün katıldığı imza protokolü çerçevesince Odeabank, Suudi Arabistan'dan petrol dışı ve petrol türevi ürün ithalatı yapan müşterilerine ithal ettikleri ürün tipine göre 3 yıla kadar vadelerle kredi olanağı sunacak.Odeabank, kredi programı kapsamında garantör sıfatı ile müşterilerine aracılık hizmeti verecek. İmza töreni sonrasında açıklama yapan Odeabank Finansal Kurumlar ve Yatırım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcı Yurdagül, şunları kaydetti:"SEP Kredisi ham petrol ürünleri dışındaki ve toplam değerinde minimum yüzde 25 Suudi katma değeri olan Suudi Arabistan kaynaklı mallara verilmektedir. Bu kredi ile Suudi Arabistan'dan ithalat yapacak müşterilerimize kolaylık sağlayabileceğimiz ve SEP çerçevesinde ilgili ürünler altında finansman yaratabilecek olmamızdan dolayı memnuniyet duyuyoruz."
Odeabank ile Suudi Yatırım Fonu arasında anlaşma imzalandı. Bunka, bu kapsamda Suudi Arabistan'dan ithalat yapan firmalara 3 yıla kadar kredi desteği sunacak

İSTANBUL (AA) - Odeabank, Suudi Yatırım Fonu ile yaptığı anlaşma çerçevesinde Suudi Arabistan'dan ithalat yapan firmalara 3 yıla kadar kredi desteği sağlayacak.

Banka açıklamasına göre, geçen yıl dünyanın saygın finans kuruluşları IFC ve EBRD'nin de katılımıyla 1 milyar TL sermaye artıran Odeabank, sermaye artışından elde edilen geliri KOBİ'lerin fonlanmasında kullanacağını duyurmuştu. Önceki hafta Odeabank Genel Müdürlüğünde Suudi Yatırım Fonu ile Odeabank arasında anlaşma imzalandı. Odeabank, anlaşma kapsamında Suudi Arabistan'dan ithalat yapan firmalara, garantör sıfatıyla uzun vadeli kredi desteği verecek.

Suudi Arabistan'dan petrol dışı malların ihracatını teşvik etmek için kurulan Suudi İhracat Programı'nın (SEP) bağlı bulunduğu Suudi Yatırım Fonu adına SEP Genel Direktörü Ahmed Al-Ghannam, Odeabank adına Finansal Kurumlar ve Yatırım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcı Alpaslan Yurdagül'ün katıldığı imza protokolü çerçevesince Odeabank, Suudi Arabistan'dan petrol dışı ve petrol türevi ürün ithalatı yapan müşterilerine ithal ettikleri ürün tipine göre 3 yıla kadar vadelerle kredi olanağı sunacak.

Odeabank, kredi programı kapsamında garantör sıfatı ile müşterilerine aracılık hizmeti verecek.

İmza töreni sonrasında açıklama yapan Odeabank Finansal Kurumlar ve Yatırım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcı Yurdagül, şunları kaydetti:

"SEP Kredisi ham petrol ürünleri dışındaki ve toplam değerinde minimum yüzde 25 Suudi katma değeri olan Suudi Arabistan kaynaklı mallara verilmektedir. Bu kredi ile Suudi Arabistan'dan ithalat yapacak müşterilerimize kolaylık sağlayabileceğimiz ve SEP çerçevesinde ilgili ürünler altında finansman yaratabilecek olmamızdan dolayı memnuniyet duyuyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.