pendik escort bayan
ak

Odeabank'a Stevie Awards'tan 4 Ödül

09.03.2017 - 14:53, Güncelleme: 09.03.2017 - 14:53
 

Odeabank'a Stevie Awards'tan 4 Ödül

Odebank İletişim Merkezi, Stevie Ödülleri 2017'de toplam 4 ayrı ödüle layık görüldü

İSTANBUL (AA) - Odeabank, uluslararası iş dünyasının en saygın ödül programlarından Stevie Awards'ta 4 ödül kazandı.Bankadan yapılan açıklamaya göre Odebank İletişim Merkezi, Stevie Ödülleri 2017'de toplam 4 ayrı ödüle layık görüldü. Buna göre Odebank İletişim Merkezi, tüm kategorilerde "Yılın En İyi Müşteri Hizmetleri Takımı" seçilirken, aynı zamanda "Yılın En İyi Pazarlama Çözümü" dalında altın ödüle layık görüldü.Finans sektörü "Müşteri Hizmetleri İnovasyon Ödülü" kategorisinde gümüş, "Yılın İletişim Merkezi (100 çalışanın üzerinde)" ödülleri kategorisinde de bronz ödüle layık görülen banka, 2017 Stevie Ödülleri'nde Türkiye'den en fazla ödül alan iki kurumdan biri ve en fazla altın Stevie ödül alan banka oldu.Açıklamada görüşlerine yer verilen Odeabank Genel Müdür Yardımcısı Tayfun Küçük, 444 8 444 numaralı iletişim merkezi ile müşterilerine 7/24 en iyi müşteri deneyimini yaşatmayı hedeflediklerini bildirdi.Direkt bankacılık kanalları olan mobil şube, internet şubesi, ATM ve iletişim merkezlerinde aynı kullanıcı deneyimi, menü yapısı, ön yüz, tasarım ve işlem akışını sunduklarını aktaran Küçük, "Teknolojiyi en iyi şekilde kullanmayı hedefleyen Odeabank İletişim Merkezi olarak ayrıca, müşterilerimize mobil bankacılık ve şube kiosk kanallarından görüntülü görüşme olanağı da sunuyoruz. Müşterilerimiz iletişim merkezi kanalıyla kredi kartı, hesap, kredi, bono, fon işlemleri, kredi ve kart başvuruları, fatura-kurum vergi ödemeleri, bilgi güncelleme, para transferi gibi işlemlerini yapabiliyorlar." ifadelerini kullandı.Odeabank, geçen yıl da Stevie'de 1 gümüş, 4 bronz olmak üzere toplam 5 ayrı ödül kazanarak bankacılık sektöründe en fazla ödül alan bankalardan biri olmuştu.
Odebank İletişim Merkezi, Stevie Ödülleri 2017'de toplam 4 ayrı ödüle layık görüldü

İSTANBUL (AA) - Odeabank, uluslararası iş dünyasının en saygın ödül programlarından Stevie Awards'ta 4 ödül kazandı.

Bankadan yapılan açıklamaya göre Odebank İletişim Merkezi, Stevie Ödülleri 2017'de toplam 4 ayrı ödüle layık görüldü. Buna göre Odebank İletişim Merkezi, tüm kategorilerde "Yılın En İyi Müşteri Hizmetleri Takımı" seçilirken, aynı zamanda "Yılın En İyi Pazarlama Çözümü" dalında altın ödüle layık görüldü.

Finans sektörü "Müşteri Hizmetleri İnovasyon Ödülü" kategorisinde gümüş, "Yılın İletişim Merkezi (100 çalışanın üzerinde)" ödülleri kategorisinde de bronz ödüle layık görülen banka, 2017 Stevie Ödülleri'nde Türkiye'den en fazla ödül alan iki kurumdan biri ve en fazla altın Stevie ödül alan banka oldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Odeabank Genel Müdür Yardımcısı Tayfun Küçük, 444 8 444 numaralı iletişim merkezi ile müşterilerine 7/24 en iyi müşteri deneyimini yaşatmayı hedeflediklerini bildirdi.

Direkt bankacılık kanalları olan mobil şube, internet şubesi, ATM ve iletişim merkezlerinde aynı kullanıcı deneyimi, menü yapısı, ön yüz, tasarım ve işlem akışını sunduklarını aktaran Küçük, "Teknolojiyi en iyi şekilde kullanmayı hedefleyen Odeabank İletişim Merkezi olarak ayrıca, müşterilerimize mobil bankacılık ve şube kiosk kanallarından görüntülü görüşme olanağı da sunuyoruz. Müşterilerimiz iletişim merkezi kanalıyla kredi kartı, hesap, kredi, bono, fon işlemleri, kredi ve kart başvuruları, fatura-kurum vergi ödemeleri, bilgi güncelleme, para transferi gibi işlemlerini yapabiliyorlar." ifadelerini kullandı.

Odeabank, geçen yıl da Stevie'de 1 gümüş, 4 bronz olmak üzere toplam 5 ayrı ödül kazanarak bankacılık sektöründe en fazla ödül alan bankalardan biri olmuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.