pendik escort bayan
ak

Odeabank, Stevie Awards'tan 13 Ayrı Ödülle Döndü

Spor 15.08.2016 - 11:13, Güncelleme: 15.08.2016 - 11:13
 

Odeabank, Stevie Awards'tan 13 Ayrı Ödülle Döndü

İSTANBUL (AA) - Odeabank, 13. Stevie Awards'ta 4 altın, 1 gümüş ve 8 bronz olmak üzere toplamda 13 ayrı ödüle layık görüldü. Odeabank'tan yapılan açıklamaya...

İSTANBUL (AA) - Odeabank, 13. Stevie Awards'ta 4 altın, 1 gümüş ve 8 bronz olmak üzere toplamda 13 ayrı ödüle layık görüldü. Odeabank'tan yapılan açıklamaya göre, banka, uluslararası iş dünyasının en saygın ödül programlarından Stevie Awards'ta bir kez daha ödülleri topladı. Bankacılık kategorisinde "Yılın Bankası" ödülünü kazanan Odeabank, finans alanında "Yılın En Yeni Ürün ve Servisi" ödülü ile "En İyi Mobil Aplikasyon" ve ‘En İyi Entegre Mobil Deneyimi’ alanlarında altın ödüle layık görüldü.Açıklamada kazanılan ödüllere ilişkin değerlendirmeleri yer alan Odeabank Genel Müdürü Hüseyin Özkaya, 2012 yılında sıfırdan kurulan bir banka olarak uluslararası arenada sürekli takdir görmenin mutluluk ve gururunu yaşadıklarını belirtti.Özkaya, "Aldığımız ödüllerin, Odeabank'ın başarı hikayesinin uluslararası arenada da teyidi niteliğinde olduğuna inanıyoruz. Teknolojimizle, genç ve dinamik ekibimizle, bize inanan ve güvenen müşterilerimizle başarılarımızın devamı için çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.
İSTANBUL (AA) - Odeabank, 13. Stevie Awards'ta 4 altın, 1 gümüş ve 8 bronz olmak üzere toplamda 13 ayrı ödüle layık görüldü. Odeabank'tan yapılan açıklamaya...

İSTANBUL (AA) - Odeabank, 13. Stevie Awards'ta 4 altın, 1 gümüş ve 8 bronz olmak üzere toplamda 13 ayrı ödüle layık görüldü.

Odeabank'tan yapılan açıklamaya göre, banka, uluslararası iş dünyasının en saygın ödül programlarından Stevie Awards'ta bir kez daha ödülleri topladı.

Bankacılık kategorisinde "Yılın Bankası" ödülünü kazanan Odeabank, finans alanında "Yılın En Yeni Ürün ve Servisi" ödülü ile "En İyi Mobil Aplikasyon" ve ‘En İyi Entegre Mobil Deneyimi’ alanlarında altın ödüle layık görüldü.

Açıklamada kazanılan ödüllere ilişkin değerlendirmeleri yer alan Odeabank Genel Müdürü Hüseyin Özkaya, 2012 yılında sıfırdan kurulan bir banka olarak uluslararası arenada sürekli takdir görmenin mutluluk ve gururunu yaşadıklarını belirtti.

Özkaya, "Aldığımız ödüllerin, Odeabank'ın başarı hikayesinin uluslararası arenada da teyidi niteliğinde olduğuna inanıyoruz. Teknolojimizle, genç ve dinamik ekibimizle, bize inanan ve güvenen müşterilerimizle başarılarımızın devamı için çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.