pendik escort bayan
ak

Odeabank, Mobil Bankacılıkta İşlem Sürelerini Saniyelere İndirdi

Spor 01.08.2017 - 12:28, Güncelleme: 01.08.2017 - 12:28
 

Odeabank, Mobil Bankacılıkta İşlem Sürelerini Saniyelere İndirdi

Mobil bankacılıkta "Odea Zamanı" adı altında yeni bir kampanya başlatan Odeabank, bankacılık işlemleri için harcanan zamanı en aza indirmeyi amaçlıyor- Kampanya kapsamında, mil biriktirir gibi zaman biriktirmenin de mümkün olduğu vaad ediliyor- Odeabank,

İSTANBUL (AA) - Mobil uygulamada müşterilerinin bankacılık işlemleri için harcadığı zamanı en aza indirmeyi amaçlayan Odeabank, harcanan zamanı geri kazandırıyor.Banka açıklamasına göre, Odeabank, mobil bankacılıkta "Odea Zamanı" adı altında yeni bir kampanya başlattı. "Biz yok olmak istiyoruz" sloganıyla, bankacılık işlemleri için harcanan zamanı en aza indirmek istediğini "çarpıcı" şekilde ortaya koyan banka, mobil bankacılıkta işlem sürelerini saniyelere indirdi.Kredi kartı borç sorgulama işleminin 5 saniye, kredi başvuru işleminin ise 9 saniye gibi kısa zamanlarda yapılabildiği Odeabank mobil uygulamasında kullanıcılar, bankacılık işlemleri için harcadıkları zamanı geri kazanabiliyor. Odea Zamanı, 3 kısa ve bir uzun reklam filmiyle "zamanı doya doya yaşa" mottosuyla izleyiciye duyurulurken, mil biriktirir gibi zaman biriktirmenin de mümkün olduğunu vaat ediyor.Odeabank, Odea Zamanı kampanyasıyla birlikte kullanıcıların biriktirdiği zamanı, onlara "unutulmaz" bir tatille geri kazandırıyor. Ağustos ayı boyunca Odeabank mobil uygulamasına kullanıcı adı ve şifresiyle giriş yapan bireysel müşteriler, giriş yaptıkları her gün ve gerçekleştirdikleri her finansal işlem karşılığında bir çekiliş hakkı kazanıyor.Milli Piyango İdaresi'nce yapılacak çekiliş sonucunda kazananlara 2-10 Aralık 2017 tarihleri arasında 8 gece konaklamalı Çift Kişilik Phuket Seyahat Paketi, 11-17 Aralık 2017 tarihleri arasında ise 5 gece konaklamalı Bali Turu seyahat paketi hediye edilecek. Böylece kullanıcılar, bankacılık işlemlerinden geri kazandıkları zamanı, gönüllerince seyahat edip tatil yaparak harcayabilecek.
Mobil bankacılıkta "Odea Zamanı" adı altında yeni bir kampanya başlatan Odeabank, bankacılık işlemleri için harcanan zamanı en aza indirmeyi amaçlıyor- Kampanya kapsamında, mil biriktirir gibi zaman biriktirmenin de mümkün olduğu vaad ediliyor- Odeabank,

İSTANBUL (AA) - Mobil uygulamada müşterilerinin bankacılık işlemleri için harcadığı zamanı en aza indirmeyi amaçlayan Odeabank, harcanan zamanı geri kazandırıyor.

Banka açıklamasına göre, Odeabank, mobil bankacılıkta "Odea Zamanı" adı altında yeni bir kampanya başlattı. "Biz yok olmak istiyoruz" sloganıyla, bankacılık işlemleri için harcanan zamanı en aza indirmek istediğini "çarpıcı" şekilde ortaya koyan banka, mobil bankacılıkta işlem sürelerini saniyelere indirdi.

Kredi kartı borç sorgulama işleminin 5 saniye, kredi başvuru işleminin ise 9 saniye gibi kısa zamanlarda yapılabildiği Odeabank mobil uygulamasında kullanıcılar, bankacılık işlemleri için harcadıkları zamanı geri kazanabiliyor. Odea Zamanı, 3 kısa ve bir uzun reklam filmiyle "zamanı doya doya yaşa" mottosuyla izleyiciye duyurulurken, mil biriktirir gibi zaman biriktirmenin de mümkün olduğunu vaat ediyor.

Odeabank, Odea Zamanı kampanyasıyla birlikte kullanıcıların biriktirdiği zamanı, onlara "unutulmaz" bir tatille geri kazandırıyor. Ağustos ayı boyunca Odeabank mobil uygulamasına kullanıcı adı ve şifresiyle giriş yapan bireysel müşteriler, giriş yaptıkları her gün ve gerçekleştirdikleri her finansal işlem karşılığında bir çekiliş hakkı kazanıyor.

Milli Piyango İdaresi'nce yapılacak çekiliş sonucunda kazananlara 2-10 Aralık 2017 tarihleri arasında 8 gece konaklamalı Çift Kişilik Phuket Seyahat Paketi, 11-17 Aralık 2017 tarihleri arasında ise 5 gece konaklamalı Bali Turu seyahat paketi hediye edilecek. Böylece kullanıcılar, bankacılık işlemlerinden geri kazandıkları zamanı, gönüllerince seyahat edip tatil yaparak harcayabilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.