pendik escort bayan
ak

Odeabank İnternet Sitesini Yeniledi

Spor 02.12.2016 - 13:38, Güncelleme: 02.12.2016 - 13:38
 

Odeabank İnternet Sitesini Yeniledi

İSTANBUL (AA) - Odeabank, internet sitesini, müşterilerinin hayatını kolaylaştıracak özelliklerle zenginleştirerek yeniledi.Odeabank'tan yapılan açıklamaya...

İSTANBUL (AA) - Odeabank, internet sitesini, müşterilerinin hayatını kolaylaştıracak özelliklerle zenginleştirerek yeniledi.Odeabank'tan yapılan açıklamaya göre bankacılık hizmetlerini kolaylaştırma hedefiyle teknoloji ve inovasyona yaptığı yatırımlara aralıksız devam eden Odeabank, internet sitesini, mobil uygulaması ile tam uyum sağlayacak şekilde yeniledi. Bankanın yeni internet sitesinde "sade ve etkileşimli tasarım" ilkesi benimsendi. Yeni tasarım sayesinde Odeabank müşterileri artık, mobil site veya masaüstü site ayrımı olmadan akıllı telefon, tablet ya da laptop farketmeksizin tek bir site üzerinden tüm internet bankacılığı işlemlerini gerçekleştirebilecek. Daha sade ve rahatlatıcı bir tasarıma kavuşan site, "interaktif harita kullanım" özelliği sayesinde kullanıcılarına, şube ve ATM arama gibi alanlarda, bulundukları konuma göre içerik ve adres bilgisi sunabilecek. Ayrıca kullanıcılar, sitedeki harita üzerinden interaktif işlem yapabilecek.- "Teknoloji ve inovasyona gereken tüm yatırımı yapmaya devam edeceğiz"Konuya ilişkin görüşlerine yer verilen Odeabank Teknolojiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Tayfun Küçük, teknoloji ve inovasyonun önemine inanarak, bu alana sürekli yatırım yapmayı öncelik olarak belirlediklerini kaydetti. Müşterilerine, yenilikçi ürün ve hizmetler sunarak sektörde güvenilir bir yer edindiklerini belirten Küçük, "Teknolojinin sağladığı tüm avantajlardan faydalanarak müşterilerimiz için hayatı kolaylaştırmaya çalışıyoruz. Bu nedenle teknoloji ve inovasyona gereken tüm yatırımı yapmaya devam edeceğiz." ifadesini kullandı.Küçük, Odeabank'ın yeni internet sitesinde "Detaylı Piyasa Bilgilerinin" sunulacağını, bu sayede Odeabank müşterilerinin geçmiş dönem piyasa verilerini ana sayfaya yerleştirilen grafikler üzerinden kolayca öğrenip takip edebileceğini ve tüm güncel piyasa verilerine ulaşabileceğini aktardı.Öte yandan Odeabank'ın yeni internet sitesine sosyal medya platformları üzerinden giriş yapmaya imkan veren "sosyal ağ girişi" özelliği eklenmesinin de planlandığını belirten Küçük, böylece kullanıcıların facebook ve twitter üzerinden de siteye kolayca giriş yapabileceğine, bankanın mobil uygulamasında sunulan kişiye özel indirim kodlarını artık, sosyal ağ üzerinden giriş yapmış kullanıcılara da sunulabileceğine dikkati çekti.
İSTANBUL (AA) - Odeabank, internet sitesini, müşterilerinin hayatını kolaylaştıracak özelliklerle zenginleştirerek yeniledi.Odeabank'tan yapılan açıklamaya...

İSTANBUL (AA) - Odeabank, internet sitesini, müşterilerinin hayatını kolaylaştıracak özelliklerle zenginleştirerek yeniledi.

Odeabank'tan yapılan açıklamaya göre bankacılık hizmetlerini kolaylaştırma hedefiyle teknoloji ve inovasyona yaptığı yatırımlara aralıksız devam eden Odeabank, internet sitesini, mobil uygulaması ile tam uyum sağlayacak şekilde yeniledi. Bankanın yeni internet sitesinde "sade ve etkileşimli tasarım" ilkesi benimsendi.

Yeni tasarım sayesinde Odeabank müşterileri artık, mobil site veya masaüstü site ayrımı olmadan akıllı telefon, tablet ya da laptop farketmeksizin tek bir site üzerinden tüm internet bankacılığı işlemlerini gerçekleştirebilecek.

Daha sade ve rahatlatıcı bir tasarıma kavuşan site, "interaktif harita kullanım" özelliği sayesinde kullanıcılarına, şube ve ATM arama gibi alanlarda, bulundukları konuma göre içerik ve adres bilgisi sunabilecek. Ayrıca kullanıcılar, sitedeki harita üzerinden interaktif işlem yapabilecek.


- "Teknoloji ve inovasyona gereken tüm yatırımı yapmaya devam edeceğiz"


Konuya ilişkin görüşlerine yer verilen Odeabank Teknolojiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Tayfun Küçük, teknoloji ve inovasyonun önemine inanarak, bu alana sürekli yatırım yapmayı öncelik olarak belirlediklerini kaydetti.

Müşterilerine, yenilikçi ürün ve hizmetler sunarak sektörde güvenilir bir yer edindiklerini belirten Küçük, "Teknolojinin sağladığı tüm avantajlardan faydalanarak müşterilerimiz için hayatı kolaylaştırmaya çalışıyoruz. Bu nedenle teknoloji ve inovasyona gereken tüm yatırımı yapmaya devam edeceğiz." ifadesini kullandı.

Küçük, Odeabank'ın yeni internet sitesinde "Detaylı Piyasa Bilgilerinin" sunulacağını, bu sayede Odeabank müşterilerinin geçmiş dönem piyasa verilerini ana sayfaya yerleştirilen grafikler üzerinden kolayca öğrenip takip edebileceğini ve tüm güncel piyasa verilerine ulaşabileceğini aktardı.

Öte yandan Odeabank'ın yeni internet sitesine sosyal medya platformları üzerinden giriş yapmaya imkan veren "sosyal ağ girişi" özelliği eklenmesinin de planlandığını belirten Küçük, böylece kullanıcıların facebook ve twitter üzerinden de siteye kolayca giriş yapabileceğine, bankanın mobil uygulamasında sunulan kişiye özel indirim kodlarını artık, sosyal ağ üzerinden giriş yapmış kullanıcılara da sunulabileceğine dikkati çekti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.