pendik escort bayan
ak

"Odasına Her Girdiğimde, Emremi Görmüş Gibi Oluyorum"

22.05.2019 - 11:08, Güncelleme: 22.05.2019 - 11:08
 

"Odasına Her Girdiğimde, Emremi Görmüş Gibi Oluyorum"

Mardin'de 2016'da terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit düşen Uzman Çavuş Emre Tunca'nın ailesi, oğullarının hatırasını odasında yaşatıyor- Baba Bahtiyar Tunca: "Odasına her gün gelip bakıyorum, onunla konuşuyorum. Odasına her girdiğimde Emremi gö

ANKARA (AA) - HÜSEYİN YİĞİNER - Mardin'de, terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Emre Tunca'nın, Ankara'nın Çubuk ilçesinde yaşayan ailesi, evlatlarının hatıralarını odasında yaşatmaya çalışıyor.Nusaybin ilçesinde 2016'da terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit düşen Tunca'nın babası Bahtiyar ile annesi Saniye Tunca, evlatlarının askerde kullandığı bot, saat, üniforma, bere, kasatura, çektirdiği fotoğraflar ve özel eşyalarını odasına yerleştirdi.Oğullarına özlemlerini eşyalarına dokunarak gidermeye çalışan aile, küçük bir müzeyi andıran odada huzur buluyor. - "Odasına her gün gelip bakıyorum, onunla konuşuyorum" Baba Bahtiyar Tunca, oğullarının acısının zaman geçtikçe daha çok artmaya başladığını söyledi. Emre'ye yakışır şekilde odasını düzenlediklerini aktaran Tunca, "Biz onu unutmamak, anılarını hatıralarını yaşatmak amacıyla bu odayı düzenledik. Odasına her gün gelip bakıyorum, onunla konuşuyorum. Her girdiğimde Emremi görmüş gibi oluyorum. Yaşadıklarımızı hatırlıyorum, oğlum gözümde canlanıyor. Bugünlere şükür, vatanımız ve milletimiz sağ olsun." dedi.- Doğum gününde şehit olmuşAnne Saniye Tunca ise şehit oğluyla gurur duyduğunu dile getirdi.Evladının kullandığı eşyaları yerleştirdikleri odasıyla teselli bulmaya çalıştıklarını anlatan Tunca, "Her gün bu odayı görmeden yapamıyoruz. Her odaya girdiğimde, oğlumu yaşıyormuş gibi hissediyorum. Burayı görünce onu görüyorum. Emre doğum gününde şehit oldu. Şehit olduğu ay, saat ve gün doğum günüyle aynıydı." diye konuştu.
Mardin'de 2016'da terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit düşen Uzman Çavuş Emre Tunca'nın ailesi, oğullarının hatırasını odasında yaşatıyor- Baba Bahtiyar Tunca: "Odasına her gün gelip bakıyorum, onunla konuşuyorum. Odasına her girdiğimde Emremi gö

ANKARA (AA) - HÜSEYİN YİĞİNER - Mardin'de, terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Emre Tunca'nın, Ankara'nın Çubuk ilçesinde yaşayan ailesi, evlatlarının hatıralarını odasında yaşatmaya çalışıyor.

Nusaybin ilçesinde 2016'da terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit düşen Tunca'nın babası Bahtiyar ile annesi Saniye Tunca, evlatlarının askerde kullandığı bot, saat, üniforma, bere, kasatura, çektirdiği fotoğraflar ve özel eşyalarını odasına yerleştirdi.

Oğullarına özlemlerini eşyalarına dokunarak gidermeye çalışan aile, küçük bir müzeyi andıran odada huzur buluyor.

- "Odasına her gün gelip bakıyorum, onunla konuşuyorum"

Baba Bahtiyar Tunca, oğullarının acısının zaman geçtikçe daha çok artmaya başladığını söyledi.

Emre'ye yakışır şekilde odasını düzenlediklerini aktaran Tunca, "Biz onu unutmamak, anılarını hatıralarını yaşatmak amacıyla bu odayı düzenledik. Odasına her gün gelip bakıyorum, onunla konuşuyorum. Her girdiğimde Emremi görmüş gibi oluyorum. Yaşadıklarımızı hatırlıyorum, oğlum gözümde canlanıyor. Bugünlere şükür, vatanımız ve milletimiz sağ olsun." dedi.

- Doğum gününde şehit olmuş

Anne Saniye Tunca ise şehit oğluyla gurur duyduğunu dile getirdi.

Evladının kullandığı eşyaları yerleştirdikleri odasıyla teselli bulmaya çalıştıklarını anlatan Tunca, "Her gün bu odayı görmeden yapamıyoruz. Her odaya girdiğimde, oğlumu yaşıyormuş gibi hissediyorum. Burayı görünce onu görüyorum. Emre doğum gününde şehit oldu. Şehit olduğu ay, saat ve gün doğum günüyle aynıydı." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.