pendik escort bayan
ak

Obezite Hastalığı Olan Kadın, İtfaiye Yardımıyla Evinden Çıkarıldı

04.11.2017 - 14:23, Güncelleme: 04.11.2017 - 14:23
 

Obezite Hastalığı Olan Kadın, İtfaiye Yardımıyla Evinden Çıkarıldı

Ankara itfaiyesi ekipleri, bir apartmanın 3. katındaki evinde rahatsızlanan obezite hastası kadını, balkon demirlerini keserek dışarı çıkardı

ANKARA (AA) - Ankara itfaiyesi ekipleri, bir apartmanın 3. katındaki evinde rahatsızlanan obezite hastası kadını, balkon demirlerini keserek dışarı çıkardı.Ankara Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Altındağ Yıldıztepe Mahallesi Celal Esat Ersever Caddesi'nde bir apartmanın 3. katında yaşayan 78 yaşında ve yaklaşık 150 kilo ağırlığındaki kadın rahatsızlanınca sağlık ekipleri çağrıldı.Sağlık ekipleri, hastayı odadan çıkaramayınca itfaiyeden yardım istedi.İhbar üzerine yardıma gelen itfaiye ekipleri, 3. kata merdiven uzatarak çalışma başlattı.Kesicilerle önce balkon demirlerini kesen ekipler, yaşlı kadını itfaiye merdivenine bağlanan özel sedyeye alarak aşağı indirdi.Daha sonra sağlık ekiplerine teslim edilen hasta, tedavisi için hastaneye götürüldü.
Ankara itfaiyesi ekipleri, bir apartmanın 3. katındaki evinde rahatsızlanan obezite hastası kadını, balkon demirlerini keserek dışarı çıkardı

ANKARA (AA) - Ankara itfaiyesi ekipleri, bir apartmanın 3. katındaki evinde rahatsızlanan obezite hastası kadını, balkon demirlerini keserek dışarı çıkardı.

Ankara Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Altındağ Yıldıztepe Mahallesi Celal Esat Ersever Caddesi'nde bir apartmanın 3. katında yaşayan 78 yaşında ve yaklaşık 150 kilo ağırlığındaki kadın rahatsızlanınca sağlık ekipleri çağrıldı.

Sağlık ekipleri, hastayı odadan çıkaramayınca itfaiyeden yardım istedi.

İhbar üzerine yardıma gelen itfaiye ekipleri, 3. kata merdiven uzatarak çalışma başlattı.

Kesicilerle önce balkon demirlerini kesen ekipler, yaşlı kadını itfaiye merdivenine bağlanan özel sedyeye alarak aşağı indirdi.

Daha sonra sağlık ekiplerine teslim edilen hasta, tedavisi için hastaneye götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.