pendik escort bayan
ak

O er serbest kaldı...

20.07.2016 - 00:11, Güncelleme: 20.07.2016 - 00:11
 

O er serbest kaldı...

15 Temmuz darbe girişimi sonrasında polisler tarafından gözaltına alınan askerler arasında İstanbul Sultançiftliği'nde görev yapan Bursalı asker Enes Gül, serbest bırakıldı.

15 Temmuz darbe girişimi sonrasında polisler tarafından gözaltına alınan askerler arasında İstanbul Sultançiftliği'nde görev yapan Bursalı asker Enes Gül, serbest bırakıldı. "HERKES ÜSTÜNÜ GİYSİN TATBİKAT VAR" Enes Gül ifadesinde, "Ben Cuma günü acil müdahale mangasındaydım. 19:00 da yemek yedik. 20:30 gibi de yat içtiması alınacaktı. Mehmet üsteğmen geldi, 'herkes üstünü giysin tatbikat var' dedi. Garajlar bölgesine gidip silahları aldık. Asker başına 30 mühimmat verdiler. 4 araç vardı. Araçları hazırladık, çıktık. Binbaşı Enver Muratoğlu geldi. Bizi durdurdu. 'kışla içinde 2 tur atacağız' dedi. Bir tur attıktan sonra nizamiyeden dışarıya çıktık. Mahmutbey tarafında trafik tıkandı. Halk ayaklandı. Tanka vurmaya başladılar. Araç komutanı bize, 'siz içeriye girin' dedi. Daha sonra bölük komutanımızı içeriye çektiler. Bize de dışarıya çıkın dediler. 'mühimmatlarımız var' dedik. Sonrasında polis geldi, silahları ve mühimmatları ben teslim ettim" diye konuştu. SERBEST BIRAKILDI İstanbul 8. Sulh Ceza Hakimliği, "Şüphelinin terhisine 1-2 gün kalması, kışlasına dönemeyecek olması, tutuklama tedbirinin ağır olacağı" gerekçesiyle Gül hakkındaki tutuklama talebini reddetti. Mahkeme Enes Gül için adli kontrol tedbiri uygulayarak serbest bırakılmasına karar verdi. Erdem Gül, polisler tarafından gözaltına alınmış, polis tarafından sorgulanırken çekilen görüntüsü sosyal medyada paylaşılmıştı. Hürriyet
15 Temmuz darbe girişimi sonrasında polisler tarafından gözaltına alınan askerler arasında İstanbul Sultançiftliği'nde görev yapan Bursalı asker Enes Gül, serbest bırakıldı.

15 Temmuz darbe girişimi sonrasında polisler tarafından gözaltına alınan askerler arasında İstanbul Sultançiftliği'nde görev yapan Bursalı asker Enes Gül, serbest bırakıldı.

 

"HERKES ÜSTÜNÜ GİYSİN TATBİKAT VAR"

 

Enes Gül ifadesinde, "Ben Cuma günü acil müdahale mangasındaydım. 19:00 da yemek yedik. 20:30 gibi de yat içtiması alınacaktı. Mehmet üsteğmen geldi, 'herkes üstünü giysin tatbikat var' dedi. Garajlar bölgesine gidip silahları aldık. Asker başına 30 mühimmat verdiler. 4 araç vardı. Araçları hazırladık, çıktık. Binbaşı Enver Muratoğlu geldi. Bizi durdurdu. 'kışla içinde 2 tur atacağız' dedi. Bir tur attıktan sonra nizamiyeden dışarıya çıktık. Mahmutbey tarafında trafik tıkandı. Halk ayaklandı. Tanka vurmaya başladılar. Araç komutanı bize, 'siz içeriye girin' dedi. Daha sonra bölük komutanımızı içeriye çektiler. Bize de dışarıya çıkın dediler. 'mühimmatlarımız var' dedik. Sonrasında polis geldi, silahları ve mühimmatları ben teslim ettim" diye konuştu.

 578e471167b0a929f0b97997.jpg

SERBEST BIRAKILDI

 

İstanbul 8. Sulh Ceza Hakimliği, "Şüphelinin terhisine 1-2 gün kalması, kışlasına dönemeyecek olması, tutuklama tedbirinin ağır olacağı" gerekçesiyle Gül hakkındaki tutuklama talebini reddetti. Mahkeme Enes Gül için adli kontrol tedbiri uygulayarak serbest bırakılmasına karar verdi. Erdem Gül, polisler tarafından gözaltına alınmış, polis tarafından sorgulanırken çekilen görüntüsü sosyal medyada paylaşılmıştı.

 

Hürriyet

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.