pendik escort bayan
ak

O Bag Çantaları, Boyner Mağazalarında

Spor 24.04.2018 - 15:08, Güncelleme: 24.04.2018 - 15:08
 

O Bag Çantaları, Boyner Mağazalarında

İSTANBUL (AA) - İtalya’nın başarılı tasarım markalarından O bag, Boyner özel koleksiyonuyla modaseverlerle buluşuyor.Şirketten yapılan açıklamaya...

İSTANBUL (AA) - İtalya’nın başarılı tasarım markalarından O bag, Boyner özel koleksiyonuyla modaseverlerle buluşuyor.Şirketten yapılan açıklamaya göre, zengin marka ve ürün seçkisi ile müşterileriyle buluşan Boyner’in sürprizleri yeni sezonda da devam ediyor. Avrupa’da ve dünyada trend haline gelen, renkli ve modüler çanta ve aksesuarlarıyla tanınan, İtalya’nın başarılı tasarım markalarından O bag, şimdi İstinyePark, Cevahir ve Ankara Panora Boyner mağazalarında Boyner özel koleksiyonuyla modaseverlerle buluşuyor.O bag’in, Boyner için hazırladığı özel ilkbahar-yaz koleksiyonunun, farklı renk seçenekleri ve şık tasarımları ile yaz kombinlerinin vazgeçilmez tamamlayıcıları olması bekleniyor.
İSTANBUL (AA) - İtalya’nın başarılı tasarım markalarından O bag, Boyner özel koleksiyonuyla modaseverlerle buluşuyor.Şirketten yapılan açıklamaya...

İSTANBUL (AA) - İtalya’nın başarılı tasarım markalarından O bag, Boyner özel koleksiyonuyla modaseverlerle buluşuyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, zengin marka ve ürün seçkisi ile müşterileriyle buluşan Boyner’in sürprizleri yeni sezonda da devam ediyor.

Avrupa’da ve dünyada trend haline gelen, renkli ve modüler çanta ve aksesuarlarıyla tanınan, İtalya’nın başarılı tasarım markalarından O bag, şimdi İstinyePark, Cevahir ve Ankara Panora Boyner mağazalarında Boyner özel koleksiyonuyla modaseverlerle buluşuyor.

O bag’in, Boyner için hazırladığı özel ilkbahar-yaz koleksiyonunun, farklı renk seçenekleri ve şık tasarımları ile yaz kombinlerinin vazgeçilmez tamamlayıcıları olması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.