pendik escort bayan
ak

Nurus'un Akustik Podları Tanıtıldı

12.06.2019 - 15:28, Güncelleme: 12.06.2019 - 15:28
 

Nurus'un Akustik Podları Tanıtıldı

ANKARA (AA) - Mobilya sektöründe faaliyet gösteren Nurus firmasının, ofislerde gürültüyü önlemek amacıyla yerli imkanlarla geliştirdiği "Calma" adı...

ANKARA (AA) - Mobilya sektöründe faaliyet gösteren Nurus firmasının, ofislerde gürültüyü önlemek amacıyla yerli imkanlarla geliştirdiği "Calma" adı verilen akustik podların tanıtımı gerçekleştirildi. Şirket Yönetim Kurulu Üyesi ve Baş Tasarımcısı Renan Gökyay, ODTÜ Teknokent'te düzenlenen tanıtım toplantısındaki konuşmasında, "Calma"nın ofisten ayrılmadan bireysel çalışma, anlık toplantılar, video konferanslar, takım çalışmaları veya dinlenme gibi aktiviteler için ideal ve sessiz bir ortam sağladığını söyledi.Tekerlekleri sayesinde kolaylıkla hareket ettirilip kilitlenerek, ihtiyaçlar doğrultusunda yeniden düzenlenebilen ürün, tavanında yer alan ultra sessiz fanları ve tabanındaki kanallar sayesinde içerideki havayı sürekli yeniliyor ve ortam sıcaklığının dengelenmesini sağlıyor. Ofis hayatını kolaylaştırmak amacıyla geliştirilen ürün, Hollanda, Almanya, Avustralya, Şili, Bulgaristan, Malezya ve Dubai gibi birçok ülkeye ihraç ediliyor. Yaklaşık yüzde 90 yerlilik oranına sahip ürünün, yıl sonuna kadar Çin pazarına ihraç edilmesi, sonrasında ise üretimin bu ülkede yapılması da hedefleniyor.
ANKARA (AA) - Mobilya sektöründe faaliyet gösteren Nurus firmasının, ofislerde gürültüyü önlemek amacıyla yerli imkanlarla geliştirdiği "Calma" adı...

ANKARA (AA) - Mobilya sektöründe faaliyet gösteren Nurus firmasının, ofislerde gürültüyü önlemek amacıyla yerli imkanlarla geliştirdiği "Calma" adı verilen akustik podların tanıtımı gerçekleştirildi.

Şirket Yönetim Kurulu Üyesi ve Baş Tasarımcısı Renan Gökyay, ODTÜ Teknokent'te düzenlenen tanıtım toplantısındaki konuşmasında, "Calma"nın ofisten ayrılmadan bireysel çalışma, anlık toplantılar, video konferanslar, takım çalışmaları veya dinlenme gibi aktiviteler için ideal ve sessiz bir ortam sağladığını söyledi.

Tekerlekleri sayesinde kolaylıkla hareket ettirilip kilitlenerek, ihtiyaçlar doğrultusunda yeniden düzenlenebilen ürün, tavanında yer alan ultra sessiz fanları ve tabanındaki kanallar sayesinde içerideki havayı sürekli yeniliyor ve ortam sıcaklığının dengelenmesini sağlıyor.

Ofis hayatını kolaylaştırmak amacıyla geliştirilen ürün, Hollanda, Almanya, Avustralya, Şili, Bulgaristan, Malezya ve Dubai gibi birçok ülkeye ihraç ediliyor.

Yaklaşık yüzde 90 yerlilik oranına sahip ürünün, yıl sonuna kadar Çin pazarına ihraç edilmesi, sonrasında ise üretimin bu ülkede yapılması da hedefleniyor.




Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.