pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Nurcan Taylan'ı Örnek Alıyorlar

30.12.2014 - 10:08, Güncelleme: 30.12.2014 - 10:08
 

Nurcan Taylan'ı Örnek Alıyorlar

Sivas Halter Bölge Takımı’nda yer alan sporcu kızlar, Avrupa, dünya ve olimpiyat şampiyonu halterci Nurcan Taylan'ı örnek alıyor.

Şampiyonalara Sivas Merkez Kız Yatılı İlköğretim Bölge Okulunun Bodrum katında oluşturulan salonda, tesis ve malzeme açısından kısıtlı imkanlarla hazırlanan 9 kız halterci, kendilerine Sivaslı milli halterci Nurcan Taylan'ı örnek alarak spor yaşamlarında başarılı olmak istiyor.   Halter Milli Takımı antrenörlerinden Hüseyin Dökmetaş yönetiminde çalışmalarını sürdüren ilköğretim ve lise çağındaki halterci kızlar, öncelikli olarak Kahramanmaraş'ta 24-27 Mart tarihleri arasında düzenlenecek Türkiye Yıldızlar Kulüpler Halter Türkiye Şampiyonasında başarılı olarak Peru'da yapılacak dünya şampiyonası için milli takım kampına seçilmeyi hedefliyor.   Antrenör Hüseyin Dökmetaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün halter antrenörü olduğunu, 2 senedir de Sivas Kız YİBO'da ve Sporcu Eğitim Merkezinde halter branşında sporcu yetiştirdiğini söyledi.   Milli sporcu Nurcan Taylan'ın sporcuları için güzel bir örnek olduğunu belirten Dökmetaş, ''Ben Nurcan Taylan'ın milli takımda antrenörlüğünü de yaptım. Başarılı bir sporcu, aynı zamanda kendisi de Sivaslı. Tabii kendisi yetenekli bir sporcu, sporcularım adına güzel bir örnek. Sporcularımızın onu örnek alması, ona göre çalışması güzel, onur verici bir olay. Temennimiz onun gibi sporcular olmaları, inşallah da olacaklar'' dedi.   Kahramanmaraş'ta 24-27 Mart tarihleri arasında yapılacak Türkiye Yıldızlar Kulüpler Halter Şampiyonasına 9 kız ve 8 erkek sporcuyla katılacaklarını ifade eden Dökmetaş, burada dünya şampiyonası seçmesinin de yapılacağını belirterek, ' 'Kahramanmaraş'tan madalyalarla dönmek istiyoruz. Hem erkeklerde, hem de kızlarda takım halinde ilk 6'yı hedefliyoruz. İnşallah birincilik, ikincilik ve üçüncülük elde ederiz'' diye konuştu.   Kahramanmaraş'taki şampiyonada kategorilerinde ilk 3'e giren sporcuların Peru'da yapılacak dünya şampiyonası için milli takım kampına çağrılacağını anlatan Dökmetaş, dünya şampiyonasında milli takıma sporcu vererek Sivas halterini ön plana çıkarmak istediklerini söyledi.   Ahmet Ayık Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi öğrencisi Özlem Yıldırım ise 2 yıldır halterle uğraştığını, Türkiye üçüncülüğü olduğunu belirterek, ''İnşallah Nurcan ablamız gibi biz de dünya şampiyonasına gitmeyi hedefliyoruz. Şimdiki hedefimiz, Türkiye şampiyonu olmak'' dedi.   YİBO öğrencisi Sefanur Şeremet de ''İleride Nurcan Taylan ablamız gibi dünya şampiyonasına gitmek istiyorum. Onun için de çalışıyorum'' diye konuştu.     YİBO öğrencilerinden Yeter Gül Kazancı da Nurcan Taylan'ı örnek alarak çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü kaydetti.     haber, Nurcan, Taylan, ı, Örnek, Alıyorlar, haberler, haberi, haberleri, HABER, HABERLER, Türkiye Cumhuriyeti, Kahramanmaraş, Sivas Merkez, Şeremet, 27 Mart, Kazancı, Türkiye, Bodrum, Avrupa, Sivas, Yibo, Yibo, Türkiye Cumhuriyeti, Kahramanmaraş, Sivas Merkez, Şeremet, 27 Mart, Kazancı, Türkiye, Bodrum, Avrupa, Sivas, Yibo (EuroSport.com)
Sivas Halter Bölge Takımı’nda yer alan sporcu kızlar, Avrupa, dünya ve olimpiyat şampiyonu halterci Nurcan Taylan'ı örnek alıyor.

Şampiyonalara Sivas Merkez Kız Yatılı İlköğretim Bölge Okulunun Bodrum katında oluşturulan salonda, tesis ve malzeme açısından kısıtlı imkanlarla hazırlanan 9 kız halterci, kendilerine Sivaslı milli halterci Nurcan Taylan'ı örnek alarak spor yaşamlarında başarılı olmak istiyor.

 

Halter Milli Takımı antrenörlerinden Hüseyin Dökmetaş yönetiminde çalışmalarını sürdüren ilköğretim ve lise çağındaki halterci kızlar, öncelikli olarak Kahramanmaraş'ta 24-27 Mart tarihleri arasında düzenlenecek Türkiye Yıldızlar Kulüpler Halter Türkiye Şampiyonasında başarılı olarak Peru'da yapılacak dünya şampiyonası için milli takım kampına seçilmeyi hedefliyor.

 

Antrenör Hüseyin Dökmetaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün halter antrenörü olduğunu, 2 senedir de Sivas Kız YİBO'da ve Sporcu Eğitim Merkezinde halter branşında sporcu yetiştirdiğini söyledi.

 

Milli sporcu Nurcan Taylan'ın sporcuları için güzel bir örnek olduğunu belirten Dökmetaş, ''Ben Nurcan Taylan'ın milli takımda antrenörlüğünü de yaptım. Başarılı bir sporcu, aynı zamanda kendisi de Sivaslı. Tabii kendisi yetenekli bir sporcu, sporcularım adına güzel bir örnek. Sporcularımızın onu örnek alması, ona göre çalışması güzel, onur verici bir olay. Temennimiz onun gibi sporcular olmaları, inşallah da olacaklar'' dedi.

 

Kahramanmaraş'ta 24-27 Mart tarihleri arasında yapılacak Türkiye Yıldızlar Kulüpler Halter Şampiyonasına 9 kız ve 8 erkek sporcuyla katılacaklarını ifade eden Dökmetaş, burada dünya şampiyonası seçmesinin de yapılacağını belirterek, ' 'Kahramanmaraş'tan madalyalarla dönmek istiyoruz. Hem erkeklerde, hem de kızlarda takım halinde ilk 6'yı hedefliyoruz. İnşallah birincilik, ikincilik ve üçüncülük elde ederiz'' diye konuştu.

 

Kahramanmaraş'taki şampiyonada kategorilerinde ilk 3'e giren sporcuların Peru'da yapılacak dünya şampiyonası için milli takım kampına çağrılacağını anlatan Dökmetaş, dünya şampiyonasında milli takıma sporcu vererek Sivas halterini ön plana çıkarmak istediklerini söyledi.

 

Ahmet Ayık Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi öğrencisi Özlem Yıldırım ise 2 yıldır halterle uğraştığını, Türkiye üçüncülüğü olduğunu belirterek, ''İnşallah Nurcan ablamız gibi biz de dünya şampiyonasına gitmeyi hedefliyoruz. Şimdiki hedefimiz, Türkiye şampiyonu olmak'' dedi.

 

YİBO öğrencisi Sefanur Şeremet de ''İleride Nurcan Taylan ablamız gibi dünya şampiyonasına gitmek istiyorum. Onun için de çalışıyorum'' diye konuştu.

 

 

YİBO öğrencilerinden Yeter Gül Kazancı da Nurcan Taylan'ı örnek alarak çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü kaydetti.

 

 

haber, Nurcan, Taylan, ı, Örnek, Alıyorlar, haberler, haberi, haberleri, HABER, HABERLER, Türkiye Cumhuriyeti, Kahramanmaraş, Sivas Merkez, Şeremet, 27 Mart, Kazancı, Türkiye, Bodrum, Avrupa, Sivas, Yibo, Yibo, Türkiye Cumhuriyeti, Kahramanmaraş, Sivas Merkez, Şeremet, 27 Mart, Kazancı, Türkiye, Bodrum, Avrupa, Sivas, Yibo

(EuroSport.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.