pendik escort bayan
ak

Nur Karaata Mayo Koleksiyonu Boyner'de

28.05.2019 - 16:08, Güncelleme: 28.05.2019 - 16:08
 

Nur Karaata Mayo Koleksiyonu Boyner'de

İSTANBUL (AA) - Nur Karaata tarafından 2015 yılında hayata geçirilen Nur Karaata Swimwear (Nur Karaata Mayo Koleksiyonu), bu sezon itibarıyla Boyner'de tutkunlarıyla...

İSTANBUL (AA) - Nur Karaata tarafından 2015 yılında hayata geçirilen Nur Karaata Swimwear (Nur Karaata Mayo Koleksiyonu), bu sezon itibarıyla Boyner'de tutkunlarıyla buluşuyor. Boyner'den yapılan açıklamaya göre, güncel moda trendlerini takip eden ve bu trendleri en sevilen markaların çatısı altında müşterileriyle buluşturan Boyner, son olarak Nur Karaata Swimwear mayo ve bikini koleksiyonunu bünyesine kattı. Nur Karaata Swimwear'in sade, şık ve fonksiyonel tasarımları bulunuyor. Koleksiyonda sadece Boyner'e özel tasarlanan ürünler de yer alıyor. İstanbul'da İstinye Park, Emaar Square, Akasya AVM Boyner'de, Ankara'da ise Panora AVM Boyner mağazasında müşterilerle buluşan koleksiyon, Boyner.com.tr'de de satışa sunuluyor.
İSTANBUL (AA) - Nur Karaata tarafından 2015 yılında hayata geçirilen Nur Karaata Swimwear (Nur Karaata Mayo Koleksiyonu), bu sezon itibarıyla Boyner'de tutkunlarıyla...

İSTANBUL (AA) - Nur Karaata tarafından 2015 yılında hayata geçirilen Nur Karaata Swimwear (Nur Karaata Mayo Koleksiyonu), bu sezon itibarıyla Boyner'de tutkunlarıyla buluşuyor.

Boyner'den yapılan açıklamaya göre, güncel moda trendlerini takip eden ve bu trendleri en sevilen markaların çatısı altında müşterileriyle buluşturan Boyner, son olarak Nur Karaata Swimwear mayo ve bikini koleksiyonunu bünyesine kattı.

Nur Karaata Swimwear'in sade, şık ve fonksiyonel tasarımları bulunuyor. Koleksiyonda sadece Boyner'e özel tasarlanan ürünler de yer alıyor.

İstanbul'da İstinye Park, Emaar Square, Akasya AVM Boyner'de, Ankara'da ise Panora AVM Boyner mağazasında müşterilerle buluşan koleksiyon, Boyner.com.tr'de de satışa sunuluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.