pendik escort bayan
ak

Numune Hastanesine Yeni Mr Cihazı Alındı

15.06.2017 - 11:33, Güncelleme: 15.06.2017 - 11:33
 

Numune Hastanesine Yeni Mr Cihazı Alındı

SİVAS (AA) - Sivas Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Davut Vecdi Ersöz, Numune Hastanesinde vatandaşlara daha kaliteli bir sağlık hizmeti sunmak için...

SİVAS (AA) - Sivas Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Davut Vecdi Ersöz, Numune Hastanesinde vatandaşlara daha kaliteli bir sağlık hizmeti sunmak için son teknoloji MR cihazının hizmete girdiğini bildirdi. Ersöz, yaptığı yazılı açıklamada, hizmete giren cihazın, tüm görüntüleme tetkiklerini yapabilen en üst düzey cihazlar arasında yer aldığını belirtti. Geniş tünel çapı ve kısa tünel mesafesine sahip MR cihazıyla özellikle kapalı alan korkusu olan hastaların çekimlerinin daha rahat ve konforlu hale geleceğini dile getiren Ersöz, şunları kaydetti: "Yeni cihaz önceki modellere kıyasla daha kısa sürede çekim yapabilmekte olup anestezi eşliğinde yapılması gereken çekimler için uygun teknolojiye sahiptir. Cihaz ile ileri manyetik rezonans görüntüleme tekniklerinin hepsi uygulanabilmektedir. Bu cihazın daha önceki cihazlara göre daha sessiz olması hastanın gürültü duymamasına hastanın ses ve gürültü psikolojisine doğrudan olumlu etki yapacaktır. Kurulan yeni cihaz sayesinde randevu sürelerinde azalmalar görülecektir."
SİVAS (AA) - Sivas Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Davut Vecdi Ersöz, Numune Hastanesinde vatandaşlara daha kaliteli bir sağlık hizmeti sunmak için...

SİVAS (AA) - Sivas Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Davut Vecdi Ersöz, Numune Hastanesinde vatandaşlara daha kaliteli bir sağlık hizmeti sunmak için son teknoloji MR cihazının hizmete girdiğini bildirdi.

Ersöz, yaptığı yazılı açıklamada, hizmete giren cihazın, tüm görüntüleme tetkiklerini yapabilen en üst düzey cihazlar arasında yer aldığını belirtti.

Geniş tünel çapı ve kısa tünel mesafesine sahip MR cihazıyla özellikle kapalı alan korkusu olan hastaların çekimlerinin daha rahat ve konforlu hale geleceğini dile getiren Ersöz, şunları kaydetti:

"Yeni cihaz önceki modellere kıyasla daha kısa sürede çekim yapabilmekte olup anestezi eşliğinde yapılması gereken çekimler için uygun teknolojiye sahiptir. Cihaz ile ileri manyetik rezonans görüntüleme tekniklerinin hepsi uygulanabilmektedir. Bu cihazın daha önceki cihazlara göre daha sessiz olması hastanın gürültü duymamasına hastanın ses ve gürültü psikolojisine doğrudan olumlu etki yapacaktır. Kurulan yeni cihaz sayesinde randevu sürelerinde azalmalar görülecektir."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.