pendik escort bayan
ak

Numune Hastanesine 445 Yatak Kapasiteli Ek Bina Yapılacak

Yaşam 20.11.2017 - 13:03, Güncelleme: 20.11.2017 - 13:03
 

Numune Hastanesine 445 Yatak Kapasiteli Ek Bina Yapılacak

Sivas Valisi Davut Gül, Numune Hastanesi bünyesinde 3 yıl içerisinde bitirilmesi planlanan, 445 yatak kapasiteli hastane ek binası yapılacağını bildirdi.

Sivas Valisi Davut Gül, Numune Hastanesi bünyesinde 3 yıl içerisinde bitirilmesi planlanan, 445 yatak kapasiteli hastane ek binası yapılacağını bildirdi.Gül, yaptığı yazılı açıklama ile Numune Hastanesi ek bina projesini kamuoyuyla paylaştı.Proje ile 700 yatak kapasiteli hastanenin yanına 3. blok ve geriatri servisi olarak 445 yatak kapasiteli yeni bir bina inşa edileceğini belirterek, "Hastane 3. bloğu 250 yatak, geriatri servisi de 195 yataklı olacak ve toplam 445 yatak kapasiteli bir hastane, ilimize kazandırılmış olacak. Bu yatırım yaklaşık 150 milyon liraya mal olacak. Bu dev yatırımın 3 yıl içerisinde bitirilmesi planlanıyor." ifadelerini kullandı.Gül, 445 yataklı ek binanın tamamlanmasının ardından İstasyon Caddesi'ndeki eski SGK Hastanesinin kaldırılacağını ve burasının altının otopark, üstünün de yeşil alan olarak değerlendirileceğini kaydetti.Kentte sağlık alanında Cumhuriyet Üniversitesinin de 230 yataklı hastanesinin yapım çalışmalarının sürdüğünü aktaran Gül, yine üniversitenin 850 yatak kapasiteli hastane projesinin de Kalkınma Bakanlığının gündeminde olduğunu bildirdi.
Sivas Valisi Davut Gül, Numune Hastanesi bünyesinde 3 yıl içerisinde bitirilmesi planlanan, 445 yatak kapasiteli hastane ek binası yapılacağını bildirdi.

Sivas Valisi Davut Gül, Numune Hastanesi bünyesinde 3 yıl içerisinde bitirilmesi planlanan, 445 yatak kapasiteli hastane ek binası yapılacağını bildirdi.

Gül, yaptığı yazılı açıklama ile Numune Hastanesi ek bina projesini kamuoyuyla paylaştı.

Proje ile 700 yatak kapasiteli hastanenin yanına 3. blok ve geriatri servisi olarak 445 yatak kapasiteli yeni bir bina inşa edileceğini belirterek, "Hastane 3. bloğu 250 yatak, geriatri servisi de 195 yataklı olacak ve toplam 445 yatak kapasiteli bir hastane, ilimize kazandırılmış olacak. Bu yatırım yaklaşık 150 milyon liraya mal olacak. Bu dev yatırımın 3 yıl içerisinde bitirilmesi planlanıyor." ifadelerini kullandı.

Gül, 445 yataklı ek binanın tamamlanmasının ardından İstasyon Caddesi'ndeki eski SGK Hastanesinin kaldırılacağını ve burasının altının otopark, üstünün de yeşil alan olarak değerlendirileceğini kaydetti.

Kentte sağlık alanında Cumhuriyet Üniversitesinin de 230 yataklı hastanesinin yapım çalışmalarının sürdüğünü aktaran Gül, yine üniversitenin 850 yatak kapasiteli hastane projesinin de Kalkınma Bakanlığının gündeminde olduğunu bildirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.