pendik escort bayan
ak

Numune Hastanesi 17 Aralık'ta Hasta Kabulüne Başlayacak

04.12.2017 - 16:08, Güncelleme: 04.12.2017 - 16:08
 

Numune Hastanesi 17 Aralık'ta Hasta Kabulüne Başlayacak

KONYA (AA)- AK Parti Konya Milletvekili Abdullah Ağralı, yeni yaptırılan Konya Numune Hastanesinin 17 Aralık'ta hasta kabulüne başlayacağını bildirdi....

KONYA (AA)- AK Parti Konya Milletvekili Abdullah Ağralı, yeni yaptırılan Konya Numune Hastanesinin 17 Aralık'ta hasta kabulüne başlayacağını bildirdi. Ağralı, İl Sağlık Müdürü Mehmet Koç ve Hastane Başhekimi Süleyman Dönmez ile hastanenin son durumunu yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.İncelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, AK Parti hükümetlerinin sağlığa çok önem verdiğini ve vatandaşa yakışan sağlık hizmetini sunma adına büyük projelere imza attıklarını ifade eden Ağralı, şunları kaydetti:"Numune Hastanesi projemiz de bu anlamda son derece önem arz etmektedir. Şu ana kadar türlü sebeplerden dolayı açılışı geciken hastanemizde sona gelinmiştir. İnşallah 17 Aralık'ta hastanemiz hasta kabulüne başlayacaktır. Hastanemizde hasta muayene edilebilecek 110 adet poliklinik mevcut. Acil servisimiz de yaklaşık 3 bin metrekare kapalı alanı ile günde yaklaşık bin hastaya poliklinik sunabilecek kapasitede. Dolayısı ile hastanenin hasta kabulüne başlanması ile birlikte diğer hastanelerimizde oluşan yoğunluğu da büyük ölçüde azaltacağını öngörüyoruz."
KONYA (AA)- AK Parti Konya Milletvekili Abdullah Ağralı, yeni yaptırılan Konya Numune Hastanesinin 17 Aralık'ta hasta kabulüne başlayacağını bildirdi....

KONYA (AA)- AK Parti Konya Milletvekili Abdullah Ağralı, yeni yaptırılan Konya Numune Hastanesinin 17 Aralık'ta hasta kabulüne başlayacağını bildirdi.

Ağralı, İl Sağlık Müdürü Mehmet Koç ve Hastane Başhekimi Süleyman Dönmez ile hastanenin son durumunu yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

İncelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, AK Parti hükümetlerinin sağlığa çok önem verdiğini ve vatandaşa yakışan sağlık hizmetini sunma adına büyük projelere imza attıklarını ifade eden Ağralı, şunları kaydetti:

"Numune Hastanesi projemiz de bu anlamda son derece önem arz etmektedir. Şu ana kadar türlü sebeplerden dolayı açılışı geciken hastanemizde sona gelinmiştir. İnşallah 17 Aralık'ta hastanemiz hasta kabulüne başlayacaktır. Hastanemizde hasta muayene edilebilecek 110 adet poliklinik mevcut. Acil servisimiz de yaklaşık 3 bin metrekare kapalı alanı ile günde yaklaşık bin hastaya poliklinik sunabilecek kapasitede. Dolayısı ile hastanenin hasta kabulüne başlanması ile birlikte diğer hastanelerimizde oluşan yoğunluğu da büyük ölçüde azaltacağını öngörüyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.