pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Nüfus’ta geri sayım başladı

22.09.2015 - 01:15, Güncelleme: 22.09.2015 - 01:15
 

Nüfus’ta geri sayım başladı

Kepenek Meydanı Projesi kapsamında Sivas Belediyesi tarafından yıkılması planlanan Nüfus Müdürlüğü binasının bayram sonrasında yıkımına başlanacağı öğrenildi.

Kepenek Meydanı Projesi kapsamında Sivas Belediyesi tarafından yıkılması planlanan Nüfus Müdürlüğü binasının bayram sonrasında yıkımına başlanacağı öğrenildi. Nüfus Müdürlüğü binasının yıkımına Kurban bayramı sonrası başlanacak. Sivas Belediyesi’nin bölgede oluşturmak istediği Kepenek Meydanı projesi kapsamında yıkımına karar verilen Nüfus Müdürlüğü binası Kurban bayramı sonrasında tamamen ortadan kalkacak. İçerisinde Nüfus Müdürlüğü, İl Dernekler Müdürlüğü, İşkur gibi müdürlüklerin birimleri bulunan Sivas Nüfus Müdürlüğü binasındaki kurumlar, kurban bayramı ile birlikte Yimpaş üzerinde ki yeni hizmet yerine taşınacak. Yimpaş üzerinde ayrılan bölümün bayram sonrası tamamlanmasıyla birlikte önce İşkur’un birimi daha sonra ise sırasıyla Nüfus Müdürlüğü, İl Dernekler Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma gibi kurumlar taşınma işlemini gerçekleştirecek. Taşınma işleminin tamamen yapılmasıyla birlikte Sivas Belediyesi yıkım çalışmalarına başlayacak. Ekim ayı içerisinde çalışmaların tamamlanmasını ön gören Sivas Belediyesi, aynı tarih içerisinde katlı otoparkı bulunan Kepenek Meydanı projesini hayata geçirecek. Tarihî Hükûmet Binası’nın arkasındaki Adliye Binasının kaldırılmasının ardından Nüfus Müdürlüğü olarak hizmet veren Valilik ek binası da kaldırılarak Kepenek Meydanı projesinin yapımına başlanacak. Bu meydanın altında bulunan katlı yer altı otoparkı ile şehir merkezindeki otopark sorunu bir nebze rahatlayacak. - Sivas Kaynak: Memleket Gazetesi
Kepenek Meydanı Projesi kapsamında Sivas Belediyesi tarafından yıkılması planlanan Nüfus Müdürlüğü binasının bayram sonrasında yıkımına başlanacağı öğrenildi.

Kepenek Meydanı Projesi kapsamında Sivas Belediyesi tarafından yıkılması planlanan Nüfus Müdürlüğü binasının bayram sonrasında yıkımına başlanacağı öğrenildi.

 

Nüfus Müdürlüğü binasının yıkımına Kurban bayramı sonrası başlanacak. Sivas Belediyesi’nin bölgede oluşturmak istediği Kepenek Meydanı projesi kapsamında yıkımına karar verilen Nüfus Müdürlüğü binası Kurban bayramı sonrasında tamamen ortadan kalkacak.

 

İçerisinde Nüfus Müdürlüğü, İl Dernekler Müdürlüğü, İşkur gibi müdürlüklerin birimleri bulunan Sivas Nüfus Müdürlüğü binasındaki kurumlar, kurban bayramı ile birlikte Yimpaş üzerinde ki yeni hizmet yerine taşınacak. Yimpaş üzerinde ayrılan bölümün bayram sonrası tamamlanmasıyla birlikte önce İşkur’un birimi daha sonra ise sırasıyla Nüfus Müdürlüğü, İl Dernekler Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma gibi kurumlar taşınma işlemini gerçekleştirecek.

 

Taşınma işleminin tamamen yapılmasıyla birlikte Sivas Belediyesi yıkım çalışmalarına başlayacak. Ekim ayı içerisinde çalışmaların tamamlanmasını ön gören Sivas Belediyesi, aynı tarih içerisinde katlı otoparkı bulunan Kepenek Meydanı projesini hayata geçirecek.

 

Tarihî Hükûmet Binası’nın arkasındaki Adliye Binasının kaldırılmasının ardından Nüfus Müdürlüğü olarak hizmet veren Valilik ek binası da kaldırılarak Kepenek Meydanı projesinin yapımına başlanacak.

 

Bu meydanın altında bulunan katlı yer altı otoparkı ile şehir merkezindeki otopark sorunu bir nebze rahatlayacak. - Sivas

 

Kaynak: Memleket Gazetesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.