pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Niğdeli Çiftçilere Destek Ödemesi

07.01.2019 - 15:53, Güncelleme: 07.01.2019 - 15:53
 

Niğdeli Çiftçilere Destek Ödemesi

NİĞDE (AA) - AK Parti Niğde İl Başkanı Mahmut Peşin, çiftçilere 32,6 milyon lira destek ödemesi yapılacağını bildirdi.Peşin, yaptığı yazılı açıklamada,...

NİĞDE (AA) - AK Parti Niğde İl Başkanı Mahmut Peşin, çiftçilere 32,6 milyon lira destek ödemesi yapılacağını bildirdi.Peşin, yaptığı yazılı açıklamada, kendisi, AK Parti Niğde Milletvekilleri Yavuz Ergun ve Selim Gültekin'in girişimleriyle ocak ayında, çiftçilere çatak, yem bitkileri, süt, buzağı, arı desteği, besi, arı işletme ve çoban desteği olarak 32 milyon 637 bin lira ödeme yapılacağını belirtti.Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından stratejik öneme haiz, bölgesel önem arz eden, insan beslenmesi-sağlığı ve hayvansal üretim açısından önemli alanlarda destek verileceği ifade eden Peşin, desteğin çiftçilere hayırlı olmasını diledi.
NİĞDE (AA) - AK Parti Niğde İl Başkanı Mahmut Peşin, çiftçilere 32,6 milyon lira destek ödemesi yapılacağını bildirdi.Peşin, yaptığı yazılı açıklamada,...

NİĞDE (AA) - AK Parti Niğde İl Başkanı Mahmut Peşin, çiftçilere 32,6 milyon lira destek ödemesi yapılacağını bildirdi.

Peşin, yaptığı yazılı açıklamada, kendisi, AK Parti Niğde Milletvekilleri Yavuz Ergun ve Selim Gültekin'in girişimleriyle ocak ayında, çiftçilere çatak, yem bitkileri, süt, buzağı, arı desteği, besi, arı işletme ve çoban desteği olarak 32 milyon 637 bin lira ödeme yapılacağını belirtti.

Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından stratejik öneme haiz, bölgesel önem arz eden, insan beslenmesi-sağlığı ve hayvansal üretim açısından önemli alanlarda destek verileceği ifade eden Peşin, desteğin çiftçilere hayırlı olmasını diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.