pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Niğde'deki Trafik Kazası

25.09.2018 - 12:18, Güncelleme: 25.09.2018 - 12:18
 

Niğde'deki Trafik Kazası

Bir kişinin öldüğü kazada yaralananlardan 2'si hayatını kaydetti

NİĞDE (AA) - Niğde'nin Ulukışla ilçesinde bir kişinin öldüğü trafik kazasında yaralanan 4 kişiden 2'si yaşamını yitirdi.Bereke mevkisinde dün iki otomobilin çarpıştığı kazada yaralanan Hüseyin Kiper ve Durmuş Ural, tedavi gördükleri hastanede hayatını kaybetti.Hüseyin Kiper'in kullandığı 01 P 3167 plakalı otomobil, Bereke mevkisinde, Durmuş Ural idaresindeki 01 FS 156 plakalı otomobille çarpışmış, Nazmiye Ural olay yerinde hayatını kaybetmiş, yaralanan Zafer Kiper, Hüseyin Kiper, Abidin Bircan ve Durmuş Ural Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılmıştı.
Bir kişinin öldüğü kazada yaralananlardan 2'si hayatını kaydetti

NİĞDE (AA) - Niğde'nin Ulukışla ilçesinde bir kişinin öldüğü trafik kazasında yaralanan 4 kişiden 2'si yaşamını yitirdi.

Bereke mevkisinde dün iki otomobilin çarpıştığı kazada yaralanan Hüseyin Kiper ve Durmuş Ural, tedavi gördükleri hastanede hayatını kaybetti.

Hüseyin Kiper'in kullandığı 01 P 3167 plakalı otomobil, Bereke mevkisinde, Durmuş Ural idaresindeki 01 FS 156 plakalı otomobille çarpışmış, Nazmiye Ural olay yerinde hayatını kaybetmiş, yaralanan Zafer Kiper, Hüseyin Kiper, Abidin Bircan ve Durmuş Ural Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.