pendik escort bayan
ak

Niğde'deki Kız Kaçırma İddiası

28.07.2016 - 21:23, Güncelleme: 28.07.2016 - 21:23
 

Niğde'deki Kız Kaçırma İddiası

Tatil için dedesinin yanına geldiği köyde 3 kişi tarafından zorla kaçırıldığı iddia edilen 14 yaşındaki V.D'nin ailesi çocuklarından gelecek müjdeli haberi bekliyor

NİĞDE (AA) - Tatil için dedesinin yanına geldiği köyde 3 kişi tarafından zorla kaçırıldığı iddia edilen 14 yaşındaki V.D'nin anne ve babası kızlarının bulunmasını istiyor.Anne F.D, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Kardeşleri her gün, 'Anne ablam yemeğini yedi mi, suyunu içti mi, üstü başı nasıl' diye soruyorlar. Çocuğum çok korkak, dağda mı bayırda mı evde mi bilmiyorum. Ölü mü diri mi bilmiyoruz. Biz boşuna mı arıyoruz, belki öldürüp gömdülerse bile haberimiz yok." dedi. Kızını kaçıran ve yöre halkı tarafından "eşkıya" olarak nitelendirilen Hasan B.'nin kızı ile önceden konuştuğu iddialarını kabul etmeyen anne F.D. şunları söyledi:"Kaçıran kişi mesaj atmış diyorlar, en yakın arkadaşı da kızımın reddettiğini söylüyor. Bunu bana anlatmaması, onu gözümden sakındığım, onu koruyup bir yerlere göndermediğim içindir. O da annem beni daha çok sıkar, hiçbir yere göndermez korkusuyla söylememiştir. Kızım kabul etmiş, konuşmuş dahi olsa o benim evladımdır, yine başımın tacıdır. Benim bir parçam, ben onu nasıl atarım." Kızını kaçıranları tanımadığını belirten baba M.D. ise emniyet ve jandarma ekiplerinin kızının bulunması için çalışmalara devam ettiğini dile getirerek, "Kaçıyorlar ama eninde sonunda bu adalet onları bulacak." diye konuştu.Öte yandan, V.D'yi bulmak için çalışmalarını sürdüren jandarma ekipleri, köye giriş çıkış yapan araçları kontrol ediyor. Tatilini geçirmek üzere merkeze bağlı Fesleğen köyünde yaşayan dedesinin yanına gelen V.D, 25 Temmuz Pazartesi günü bir akrabasıyla babaannelerine ekmek götürmek için evden ayrılmış, bu sırada 3 kişi tarafından zorla bir arabaya bindirildiği iddia edilen V.D'den bir daha haber alınamamıştı.
Tatil için dedesinin yanına geldiği köyde 3 kişi tarafından zorla kaçırıldığı iddia edilen 14 yaşındaki V.D'nin ailesi çocuklarından gelecek müjdeli haberi bekliyor

NİĞDE (AA) - Tatil için dedesinin yanına geldiği köyde 3 kişi tarafından zorla kaçırıldığı iddia edilen 14 yaşındaki V.D'nin anne ve babası kızlarının bulunmasını istiyor.

Anne F.D, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Kardeşleri her gün, 'Anne ablam yemeğini yedi mi, suyunu içti mi, üstü başı nasıl' diye soruyorlar. Çocuğum çok korkak, dağda mı bayırda mı evde mi bilmiyorum. Ölü mü diri mi bilmiyoruz. Biz boşuna mı arıyoruz, belki öldürüp gömdülerse bile haberimiz yok." dedi.

Kızını kaçıran ve yöre halkı tarafından "eşkıya" olarak nitelendirilen Hasan B.'nin kızı ile önceden konuştuğu iddialarını kabul etmeyen anne F.D. şunları söyledi:

"Kaçıran kişi mesaj atmış diyorlar, en yakın arkadaşı da kızımın reddettiğini söylüyor. Bunu bana anlatmaması, onu gözümden sakındığım, onu koruyup bir yerlere göndermediğim içindir. O da annem beni daha çok sıkar, hiçbir yere göndermez korkusuyla söylememiştir. Kızım kabul etmiş, konuşmuş dahi olsa o benim evladımdır, yine başımın tacıdır. Benim bir parçam, ben onu nasıl atarım."

Kızını kaçıranları tanımadığını belirten baba M.D. ise emniyet ve jandarma ekiplerinin kızının bulunması için çalışmalara devam ettiğini dile getirerek, "Kaçıyorlar ama eninde sonunda bu adalet onları bulacak." diye konuştu.

Öte yandan, V.D'yi bulmak için çalışmalarını sürdüren jandarma ekipleri, köye giriş çıkış yapan araçları kontrol ediyor.

Tatilini geçirmek üzere merkeze bağlı Fesleğen köyünde yaşayan dedesinin yanına gelen V.D, 25 Temmuz Pazartesi günü bir akrabasıyla babaannelerine ekmek götürmek için evden ayrılmış, bu sırada 3 kişi tarafından zorla bir arabaya bindirildiği iddia edilen V.D'den bir daha haber alınamamıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.