pendik escort bayan
ak

Niğde'deki Kaçak Define Kazısı

06.12.2018 - 09:18, Güncelleme: 06.12.2018 - 09:18
 

Niğde'deki Kaçak Define Kazısı

NİĞDE (AA) - Niğde'de eski yapı bir evde kaçak kazı yaptıkları iddiasıyla yakalanan 10 kişi, salıverildi.İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve...

NİĞDE (AA) - Niğde'de eski yapı bir evde kaçak kazı yaptıkları iddiasıyla yakalanan 10 kişi, salıverildi.İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, Yukarı Kayabaşı Mahallesi'ndeki eski yapı taş evde define aradıkları iddiasıyla gözaltına alınan A.T, M.T, K.A, A.D, E.A, Ş.E, H.G, B.A, S.K. ve L.K, emniyetteki işlemlerinin ardından salıverildi.Polis ekipleri, 26 Kasım'da 10 şahsı gözaltına almıştı.
NİĞDE (AA) - Niğde'de eski yapı bir evde kaçak kazı yaptıkları iddiasıyla yakalanan 10 kişi, salıverildi.İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve...

NİĞDE (AA) - Niğde'de eski yapı bir evde kaçak kazı yaptıkları iddiasıyla yakalanan 10 kişi, salıverildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, Yukarı Kayabaşı Mahallesi'ndeki eski yapı taş evde define aradıkları iddiasıyla gözaltına alınan A.T, M.T, K.A, A.D, E.A, Ş.E, H.G, B.A, S.K. ve L.K, emniyetteki işlemlerinin ardından salıverildi.

Polis ekipleri, 26 Kasım'da 10 şahsı gözaltına almıştı.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.