pendik escort bayan
ak

Niğde'deki İş Yerine Silahlı Saldırı

15.10.2018 - 13:23, Güncelleme: 15.10.2018 - 13:23
 

Niğde'deki İş Yerine Silahlı Saldırı

İş yeri sahibinin yaralandığı olayla ilgili 4 şüpheli yakalandı

NİĞDE (AA) - Niğde'de elektrik malzemesi satılan dükkana yönelik iş yeri sahibinin yaralandığı silahlı saldırıyla ilgili 4 şüpheli gözaltına alındı. Niğde Emniyet Müdürlüğü ekipleri, merkez Şahinali Mahallesi'nde İsmail Ören'in yaralandığı silahlı saldırı olayına karıştıkları iddia edilen ve hafif ticari araçla kaçan İ.Ü, F.Ü, O.Ü. ve M.Ü'yü saklandıkları yayla evinde yakaladı.Evde yapılan aramada, saldırıda kullanılan tabanca ve av tüfeği ile 3 fişek ve bıçak ele geçirildi.Zanlıların emniyetteki işlemleri sürüyor.Öte yandan, saldırıda yaralanan iş yeri sahibi Ören'in tedavisinin devam ettiği öğrenildi.Dün merkez Şahinali Mahallesi'nde İsmail Ören'e ait iş yerine 4 kişi tarafından pompalı tüfek ve tabancayla ateş edilmiş, yaralanan Ören, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmıştı.
İş yeri sahibinin yaralandığı olayla ilgili 4 şüpheli yakalandı

NİĞDE (AA) - Niğde'de elektrik malzemesi satılan dükkana yönelik iş yeri sahibinin yaralandığı silahlı saldırıyla ilgili 4 şüpheli gözaltına alındı.

Niğde Emniyet Müdürlüğü ekipleri, merkez Şahinali Mahallesi'nde İsmail Ören'in yaralandığı silahlı saldırı olayına karıştıkları iddia edilen ve hafif ticari araçla kaçan İ.Ü, F.Ü, O.Ü. ve M.Ü'yü saklandıkları yayla evinde yakaladı.

Evde yapılan aramada, saldırıda kullanılan tabanca ve av tüfeği ile 3 fişek ve bıçak ele geçirildi.

Zanlıların emniyetteki işlemleri sürüyor.

Öte yandan, saldırıda yaralanan iş yeri sahibi Ören'in tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Dün merkez Şahinali Mahallesi'nde İsmail Ören'e ait iş yerine 4 kişi tarafından pompalı tüfek ve tabancayla ateş edilmiş, yaralanan Ören, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.