pendik escort bayan
ak

Niğde'deki Fetö/pdy Davası

13.09.2018 - 13:28, Güncelleme: 13.09.2018 - 13:28
 

Niğde'deki Fetö/pdy Davası

Örgütün sözde "il imamı" olduğu iddiasıyla yargılanan sanık, ev hapsi şartıyla tahliye edildi

NİĞDE (AA) - Niğde'de FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturmada, örgütün sözde "il imamı" olduğu iddiasıyla yargılanan sanık ev hapsi şartıyla tahliye edildi.2. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya tutuklu sanık C.A. ile avukatı katıldı.C.A'nın avukatı, sanığın 86 yaşında olması, kaçma şüphesi ve delilleri karartma ihtimalinin olmaması, cezaevi koşulları nedeniyle tahliyesini talep etti.Cumhuriyet savcısı, mevcut deliller göz önüne alınarak sanığın tutukluk halinin devamını istedi.Mahkeme heyeti, sanığın yaşı, kaçma şüphesi ve delilleri karartma ihtimali bulunmadığını göz önünde bulundurarak elektronik kelepçe takılıp, adli kontrol, yurt dışına çıkış yasağı ve ev hapsi şartıyla tahliyesine karar verdi.Duruşma, eksikliklerin giderilmesi için ertelendi.
Örgütün sözde "il imamı" olduğu iddiasıyla yargılanan sanık, ev hapsi şartıyla tahliye edildi

NİĞDE (AA) - Niğde'de FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturmada, örgütün sözde "il imamı" olduğu iddiasıyla yargılanan sanık ev hapsi şartıyla tahliye edildi.

2. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya tutuklu sanık C.A. ile avukatı katıldı.

C.A'nın avukatı, sanığın 86 yaşında olması, kaçma şüphesi ve delilleri karartma ihtimalinin olmaması, cezaevi koşulları nedeniyle tahliyesini talep etti.

Cumhuriyet savcısı, mevcut deliller göz önüne alınarak sanığın tutukluk halinin devamını istedi.

Mahkeme heyeti, sanığın yaşı, kaçma şüphesi ve delilleri karartma ihtimali bulunmadığını göz önünde bulundurarak elektronik kelepçe takılıp, adli kontrol, yurt dışına çıkış yasağı ve ev hapsi şartıyla tahliyesine karar verdi.

Duruşma, eksikliklerin giderilmesi için ertelendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.