pendik escort bayan
ak

Niğde'deki Belediye Başkanına Silahlı Saldırı Davası

09.11.2018 - 12:33, Güncelleme: 09.11.2018 - 12:33
 

Niğde'deki Belediye Başkanına Silahlı Saldırı Davası

Altunhisar Belediye Başkanı Erdal Sarı ile 14 yaşındaki çocuğu yaraladığı gerekçesiyle yargılanan sanığa 24 yıl hapis cezası verildi

NİĞDE (AA) - Niğde'nin Altunhisar ilçesi Belediye Başkanı Erdal Sarı ile 14 yaşındaki Celil Acer'i yaraladığı iddiasıyla yargılanan sanık, 24 yıl hapis cezasına çarptırıldı.Niğde 1. Ağır Ceza Mahkemesindeki karar duruşmasına tutuklu sanık Bayram Örün ile taraf avukatları katıldı.Örün, savunmasında, "Pişmanım, böyle bir neticeyle karşılaşmak istemezdim. Ancak bu olay abartıldı." dedi. Mahkeme heyeti, Örün'e, Belediye Başkanı Sarı'yı kamu görevi nedeniyle kasten öldürmeye teşebbüsten 15 yıl, 14 yaşındaki Acer'i kasten yaralama, yaralamanın niteliği, çocukta kalıcı hasar bırakması ve olası kasıttan 9 yıl hapis cezası verdi.Bayram Örün, 20 Nisan 2017'de Altunhisar ilçesinde Belediye Başkanı Erdal Sarı'yı kolundan, o sırada çevrede bulunan 14 yaşındaki Celil Acer'i başından tabancayla yaralamıştı.
Altunhisar Belediye Başkanı Erdal Sarı ile 14 yaşındaki çocuğu yaraladığı gerekçesiyle yargılanan sanığa 24 yıl hapis cezası verildi

NİĞDE (AA) - Niğde'nin Altunhisar ilçesi Belediye Başkanı Erdal Sarı ile 14 yaşındaki Celil Acer'i yaraladığı iddiasıyla yargılanan sanık, 24 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Niğde 1. Ağır Ceza Mahkemesindeki karar duruşmasına tutuklu sanık Bayram Örün ile taraf avukatları katıldı.

Örün, savunmasında, "Pişmanım, böyle bir neticeyle karşılaşmak istemezdim. Ancak bu olay abartıldı." dedi.

Mahkeme heyeti, Örün'e, Belediye Başkanı Sarı'yı kamu görevi nedeniyle kasten öldürmeye teşebbüsten 15 yıl, 14 yaşındaki Acer'i kasten yaralama, yaralamanın niteliği, çocukta kalıcı hasar bırakması ve olası kasıttan 9 yıl hapis cezası verdi.

Bayram Örün, 20 Nisan 2017'de Altunhisar ilçesinde Belediye Başkanı Erdal Sarı'yı kolundan, o sırada çevrede bulunan 14 yaşındaki Celil Acer'i başından tabancayla yaralamıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.