pendik escort bayan
ak

Niğde'de Uyuşturucu Operasyonu

23.04.2019 - 16:18, Güncelleme: 23.04.2019 - 16:18
 

Niğde'de Uyuşturucu Operasyonu

Gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı

NİĞDE (AA) - Niğde'de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu satıcılarına yönelik çalışma başlattı.Ekipler, Esenbey Mahallesi'nde bir eve düzenledikleri operasyonda 2 kişiyi gözaltına aldı. Evde yapılan aramalarda 273 ectacy hap ele geçirildi.Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen O.Ç. ve M.Ç. "uyuşturucu madde ticareti" suçundan tutuklandı.Öte yandan ekipler, sokak satıcılarına yönelik yaptığı çalışmada, A.D, D.G, A.Y. ve H.İ.E'yi kent merkezinde metruk bir bina önünde araca binmek üzereyken yakaladı.Zanlıların üzerinde yapılan aramalarda 5 gram eroin ile uyuşturucu kullanımında kullanılan bir aparat ele geçirildi. Zanlıların emniyetteki işlemleri devam ediyor.
Gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı

NİĞDE (AA) - Niğde'de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu satıcılarına yönelik çalışma başlattı.

Ekipler, Esenbey Mahallesi'nde bir eve düzenledikleri operasyonda 2 kişiyi gözaltına aldı. Evde yapılan aramalarda 273 ectacy hap ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen O.Ç. ve M.Ç. "uyuşturucu madde ticareti" suçundan tutuklandı.

Öte yandan ekipler, sokak satıcılarına yönelik yaptığı çalışmada, A.D, D.G, A.Y. ve H.İ.E'yi kent merkezinde metruk bir bina önünde araca binmek üzereyken yakaladı.

Zanlıların üzerinde yapılan aramalarda 5 gram eroin ile uyuşturucu kullanımında kullanılan bir aparat ele geçirildi. Zanlıların emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.