pendik escort bayan
ak

Niğde'de Trafik Kazası: 1 Ölü, 4 Yaralı

21.09.2017 - 21:33, Güncelleme: 21.09.2017 - 21:33
 

Niğde'de Trafik Kazası: 1 Ölü, 4 Yaralı

NİĞDE (AA) - Niğde'nin Ulukışla ilçesinde meydana gelen kazada bir kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Niğde-Adana otoyolu Eminlik gişelerinde Abitter Türk'ün...

NİĞDE (AA) - Niğde'nin Ulukışla ilçesinde meydana gelen kazada bir kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Niğde-Adana otoyolu Eminlik gişelerinde Abitter Türk'ün (66) kullandığı 42 ESV 29 plakalı otomobil, yoldan geri manevra yaparak çıktığı sırada, Orhan Küçükçerçi idaresindeki 01 AFH 06 plakalı tır ile çarpıştı. Kazada, otomobil sürücüsü ile İhsan (20), Ayşe (55) ve Havana Doğan (48) ile Hülya Dazkırlı (39) yaralandı. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Hülya Dazkırlı, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.
NİĞDE (AA) - Niğde'nin Ulukışla ilçesinde meydana gelen kazada bir kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Niğde-Adana otoyolu Eminlik gişelerinde Abitter Türk'ün...

NİĞDE (AA) - Niğde'nin Ulukışla ilçesinde meydana gelen kazada bir kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Niğde-Adana otoyolu Eminlik gişelerinde Abitter Türk'ün (66) kullandığı 42 ESV 29 plakalı otomobil, yoldan geri manevra yaparak çıktığı sırada, Orhan Küçükçerçi idaresindeki 01 AFH 06 plakalı tır ile çarpıştı.

Kazada, otomobil sürücüsü ile İhsan (20), Ayşe (55) ve Havana Doğan (48) ile Hülya Dazkırlı (39) yaralandı.

Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Hülya Dazkırlı, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.