pendik escort bayan
ak

Niğde'de Su Kuyusuna Düşen Köpek Kurtarıldı

17.12.2018 - 09:38, Güncelleme: 17.12.2018 - 09:38
 

Niğde'de Su Kuyusuna Düşen Köpek Kurtarıldı

NİĞDE (AA) - Niğde'de yaklaşık 15 metre derinlikteki su kuyusuna düşen köpek kurtarıldı.Niğde Afet ve Acil Durum Müdürlüğünden (AFAD) alınan bilgiye...

NİĞDE (AA) - Niğde'de yaklaşık 15 metre derinlikteki su kuyusuna düşen köpek kurtarıldı.Niğde Afet ve Acil Durum Müdürlüğünden (AFAD) alınan bilgiye göre, merkez Elmalı köyünde yaklaşık 15 metrelik boş su kuyusuna bir köpek düştüğünü gören vatandaşlar, yardım talebinde bulundu.Bunun üzerine bölgeye AFAD ve Niğde Belediyesi Hayvan Barınağı ekipleri sevk edildi.Ekipler, yaklaşık bir saat düren çalışmanın ardından köpeği düştüğü kuyudan kurtardı.Köpek, sahibine teslim edildi.
NİĞDE (AA) - Niğde'de yaklaşık 15 metre derinlikteki su kuyusuna düşen köpek kurtarıldı.Niğde Afet ve Acil Durum Müdürlüğünden (AFAD) alınan bilgiye...

NİĞDE (AA) - Niğde'de yaklaşık 15 metre derinlikteki su kuyusuna düşen köpek kurtarıldı.

Niğde Afet ve Acil Durum Müdürlüğünden (AFAD) alınan bilgiye göre, merkez Elmalı köyünde yaklaşık 15 metrelik boş su kuyusuna bir köpek düştüğünü gören vatandaşlar, yardım talebinde bulundu.

Bunun üzerine bölgeye AFAD ve Niğde Belediyesi Hayvan Barınağı ekipleri sevk edildi.

Ekipler, yaklaşık bir saat düren çalışmanın ardından köpeği düştüğü kuyudan kurtardı.

Köpek, sahibine teslim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.