pendik escort bayan
ak

Niğde'de Silahlı Kavga: 1 Ölü, 2 Yaralı

12.05.2019 - 17:18, Güncelleme: 12.05.2019 - 17:18
 

Niğde'de Silahlı Kavga: 1 Ölü, 2 Yaralı

NİĞDE (AA) - Niğde'nin Bor ilçesinde çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.İddiaya göre, ilçeye bağlı Kızılca köyündeki tarlada...

NİĞDE (AA) - Niğde'nin Bor ilçesinde çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.İddiaya göre, ilçeye bağlı Kızılca köyündeki tarlada çalışan Hülya G, aralarında husumet bulunan Salim Mutlu, Devlet Mutlu ve Hatice Mutlu ile tartışmaya başladı.Tartışmanın büyümesiyle Hülya G, evden getirdiği av tüfeğiyle Salim, Devlet ve Hatice Mutlu'ya ateş etti. Yaralanan 3 kişi de ambulanslarla Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.Ağır yaralanan Devlet Mutlu, burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Hatice ve Salim Mutlu'nun hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.Jandarma ekipleri, şüpheli Hülya G'yi gözaltına aldı.
NİĞDE (AA) - Niğde'nin Bor ilçesinde çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.İddiaya göre, ilçeye bağlı Kızılca köyündeki tarlada...

NİĞDE (AA) - Niğde'nin Bor ilçesinde çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

İddiaya göre, ilçeye bağlı Kızılca köyündeki tarlada çalışan Hülya G, aralarında husumet bulunan Salim Mutlu, Devlet Mutlu ve Hatice Mutlu ile tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyümesiyle Hülya G, evden getirdiği av tüfeğiyle Salim, Devlet ve Hatice Mutlu'ya ateş etti. Yaralanan 3 kişi de ambulanslarla Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Ağır yaralanan Devlet Mutlu, burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Hatice ve Salim Mutlu'nun hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Jandarma ekipleri, şüpheli Hülya G'yi gözaltına aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.