pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Niğde'de Seçim Güvenliği Toplantısı

03.05.2018 - 16:28, Güncelleme: 03.05.2018 - 16:28
 

Niğde'de Seçim Güvenliği Toplantısı

NİĞDE (AA) - Niğde'de, 24 Haziran'da gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde alınacak güvenlik tedbirleri ilgili...

NİĞDE (AA) - Niğde'de, 24 Haziran'da gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde alınacak güvenlik tedbirleri ilgili toplantı, Vali Yılmaz Şimşek başkanlığında düzenlendi.Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Şimşek, valilik toplantı salonunda düzenlenen toplantıda, genel seçimi takvimi süresince bütün kurumların kanunların verdiği görevleri eksiksiz yerine getireceğini ifade etti.Seçim takviminde kurumların görevlerinin açık ve net şekilde belirtildiğini aktaran Şimşek, "Kanunun verdiği görevleri belirtilen sürelerde yerine getirmek zorundayız. Çalışmalarımızı koordinasyon içerisinde yürütecek, seçimin objektifliğine ve güvenliğine gölge düşmeyecek şekilde tedbirlerimizi alacağız." diye konuştu.Programda, polis ve jandarma bölgelerinde alınacak güvenlik tedbirleri ve seçim sürecinde güvenlik birimlerince yürütülecek çalışmalar, sunum eşlinde anlatıldı.Toplantıya, Vali Yardımcısı Adnan Türkdamar, kaymakamlar, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İdris Tataroğlu ve İl Seçim Koordinasyon Merkezi üyeleri katıldı.
NİĞDE (AA) - Niğde'de, 24 Haziran'da gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde alınacak güvenlik tedbirleri ilgili...

NİĞDE (AA) - Niğde'de, 24 Haziran'da gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde alınacak güvenlik tedbirleri ilgili toplantı, Vali Yılmaz Şimşek başkanlığında düzenlendi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Şimşek, valilik toplantı salonunda düzenlenen toplantıda, genel seçimi takvimi süresince bütün kurumların kanunların verdiği görevleri eksiksiz yerine getireceğini ifade etti.

Seçim takviminde kurumların görevlerinin açık ve net şekilde belirtildiğini aktaran Şimşek, "Kanunun verdiği görevleri belirtilen sürelerde yerine getirmek zorundayız. Çalışmalarımızı koordinasyon içerisinde yürütecek, seçimin objektifliğine ve güvenliğine gölge düşmeyecek şekilde tedbirlerimizi alacağız." diye konuştu.

Programda, polis ve jandarma bölgelerinde alınacak güvenlik tedbirleri ve seçim sürecinde güvenlik birimlerince yürütülecek çalışmalar, sunum eşlinde anlatıldı.

Toplantıya, Vali Yardımcısı Adnan Türkdamar, kaymakamlar, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İdris Tataroğlu ve İl Seçim Koordinasyon Merkezi üyeleri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.