pendik escort bayan
ak

Niğde'de Rüşvet İddiası

19.04.2019 - 17:08, Güncelleme: 19.04.2019 - 17:08
 

Niğde'de Rüşvet İddiası

Bor ilçesinde bir adliye personeli rüşvet aldığı iddiasıyla tutuklandı

NİĞDE (AA) - Nİğde'nin Bor ilçesinde, adliyede çalışan memur, rüşvet aldığı iddiasıyla tutuklandı. Bor Adliyesi'nde sulh hukuk mahkemesi zabıt katibi olarak çalışan A.E. hakkındaki rüşvet ve zimmet iddiası üzerine, Niğde Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince çalışma başlatıldı. Polis ekipleri, A.E'yi suçüstü yakaladı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen A.E, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince, "zimmet ve rüşvet" suçundan tutuklandı.
Bor ilçesinde bir adliye personeli rüşvet aldığı iddiasıyla tutuklandı

NİĞDE (AA) - Nİğde'nin Bor ilçesinde, adliyede çalışan memur, rüşvet aldığı iddiasıyla tutuklandı.

Bor Adliyesi'nde sulh hukuk mahkemesi zabıt katibi olarak çalışan A.E. hakkındaki rüşvet ve zimmet iddiası üzerine, Niğde Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince çalışma başlatıldı.

Polis ekipleri, A.E'yi suçüstü yakaladı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen A.E, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince, "zimmet ve rüşvet" suçundan tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.