pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Niğde'de Ruhsatsız Silah Operasyonu

20.03.2018 - 13:23, Güncelleme: 20.03.2018 - 13:23
 

Niğde'de Ruhsatsız Silah Operasyonu

NİĞDE (AA) - Niğde'de yapılan uygulamalarda, ruhsatsız silah, av tüfeği ve mermi ele geçirildi.Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş...

NİĞDE (AA) - Niğde'de yapılan uygulamalarda, ruhsatsız silah, av tüfeği ve mermi ele geçirildi.Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince 17 Şubat'ta başlatılan çalışmalarda, ruhsatsız 6 tabanca, 8 av tüfeği, 3 kuru sıkı tabanca, 18 fişek, 14 boş kovan ve 22 boş av tüfeği kartuşu ele geçirildi. Operasyonlarda yakalanan şüpheliler hakkında idari ve adli işlem yapıldı.
NİĞDE (AA) - Niğde'de yapılan uygulamalarda, ruhsatsız silah, av tüfeği ve mermi ele geçirildi.Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş...

NİĞDE (AA) - Niğde'de yapılan uygulamalarda, ruhsatsız silah, av tüfeği ve mermi ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince 17 Şubat'ta başlatılan çalışmalarda, ruhsatsız 6 tabanca, 8 av tüfeği, 3 kuru sıkı tabanca, 18 fişek, 14 boş kovan ve 22 boş av tüfeği kartuşu ele geçirildi.

Operasyonlarda yakalanan şüpheliler hakkında idari ve adli işlem yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.