pendik escort bayan
ak

Niğde'de Romatoloji Polikliniği Hizmete Girdi

Yaşam 01.02.2019 - 11:28, Güncelleme: 01.02.2019 - 11:28
 

Niğde'de Romatoloji Polikliniği Hizmete Girdi

NİĞDE (AA) - Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde romatoloji polikliniğinin hizmete girdiği bildirildi.Hastaneden yapılan...

NİĞDE (AA) - Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde romatoloji polikliniğinin hizmete girdiği bildirildi.Hastaneden yapılan açıklamaya göre, poliklinikte romatoloji uzmanı Doç. Dr. Gönen Mengi görev yapacak.Mengi, romatizmal hastalıklarının tedavi için hastaneye başvuru yapabileceğini belirterek, "Tedavide amaç, yakınmaların ortadan kaldırılması, olası ortaya çıkabilecek organ tutulumlarının önlenebilmesi ve hastanın yaşam konforunu en üst düzeyde sürdürmesini sağlamaktır. Amacımız, tüm romatizmal hastalıkları bulunan hastaların buraya gelip daha sağlıklı hizmet alması için elimizden geleni yapmak." ifadelerini kullandı.Romatoloji polikliniğinin açılmasından memnuniyet duyan hasta ve yakınları hastane Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Bilal Günaydın'ı ziyaret ederek teşekkür etti.
NİĞDE (AA) - Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde romatoloji polikliniğinin hizmete girdiği bildirildi.Hastaneden yapılan...

NİĞDE (AA) - Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde romatoloji polikliniğinin hizmete girdiği bildirildi.

Hastaneden yapılan açıklamaya göre, poliklinikte romatoloji uzmanı Doç. Dr. Gönen Mengi görev yapacak.

Mengi, romatizmal hastalıklarının tedavi için hastaneye başvuru yapabileceğini belirterek, "Tedavide amaç, yakınmaların ortadan kaldırılması, olası ortaya çıkabilecek organ tutulumlarının önlenebilmesi ve hastanın yaşam konforunu en üst düzeyde sürdürmesini sağlamaktır. Amacımız, tüm romatizmal hastalıkları bulunan hastaların buraya gelip daha sağlıklı hizmet alması için elimizden geleni yapmak." ifadelerini kullandı.

Romatoloji polikliniğinin açılmasından memnuniyet duyan hasta ve yakınları hastane Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Bilal Günaydın'ı ziyaret ederek teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.