pendik escort bayan
ak

Niğde'de Okul Servislerine Denetim

15.09.2017 - 16:18, Güncelleme: 15.09.2017 - 16:18
 

Niğde'de Okul Servislerine Denetim

NİĞDE (AA) - Trafik şube Müdürlüğü ve Niğde Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından personel, fabrika ve öğrenci servisleri denetlendi.Niğde Belediyesi...

NİĞDE (AA) - Trafik şube Müdürlüğü ve Niğde Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından personel, fabrika ve öğrenci servisleri denetlendi.Niğde Belediyesi Zabıta Müdürü Bayram Özmen, yaptığı yazılı açıklamada, velilerin çocuklarını daha güvenli olarak okuldan eve, evden okula gelmeleri adına denetleme yaptıklarını söyledi. Niğde'de kaçak veya korsan olarak çalışan herhangi bir servisin olmadığını belirten Özmen, "Gerek trafik şube müdürlüğü olsun gerek belediye zabıta ekipleri olsun zaman zaman servislerimizi denetliyoruz. Bu kapsamda okullar açılmadan önce araçların ön muayenesini yapıyoruz. Bu muayenede aracın modeline bakıyor aracın camlarındaki varsa filmleri kaldırtıyoruz, okul taşıtı olduğunu belirten fosforlu işaretlere ve "Dur" işaretine bakıyoruz. Araç içindeki koltuk sayısını, yangın tüpü ve ilk yardım çantasını kontrol ediyoruz. Elimizdeki öğrenci ve personel taşıyıcı yönetmeliğine göre araçlarımızı inceliyoruz." diye konuştu.
NİĞDE (AA) - Trafik şube Müdürlüğü ve Niğde Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından personel, fabrika ve öğrenci servisleri denetlendi.Niğde Belediyesi...

NİĞDE (AA) - Trafik şube Müdürlüğü ve Niğde Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından personel, fabrika ve öğrenci servisleri denetlendi.

Niğde Belediyesi Zabıta Müdürü Bayram Özmen, yaptığı yazılı açıklamada, velilerin çocuklarını daha güvenli olarak okuldan eve, evden okula gelmeleri adına denetleme yaptıklarını söyledi.

Niğde'de kaçak veya korsan olarak çalışan herhangi bir servisin olmadığını belirten Özmen, "Gerek trafik şube müdürlüğü olsun gerek belediye zabıta ekipleri olsun zaman zaman servislerimizi denetliyoruz. Bu kapsamda okullar açılmadan önce araçların ön muayenesini yapıyoruz. Bu muayenede aracın modeline bakıyor aracın camlarındaki varsa filmleri kaldırtıyoruz, okul taşıtı olduğunu belirten fosforlu işaretlere ve "Dur" işaretine bakıyoruz. Araç içindeki koltuk sayısını, yangın tüpü ve ilk yardım çantasını kontrol ediyoruz. Elimizdeki öğrenci ve personel taşıyıcı yönetmeliğine göre araçlarımızı inceliyoruz." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.