pendik escort bayan
ak

Niğde'de Kore Kültür Günü Kutlandı

Siyaset 30.11.2018 - 08:23, Güncelleme: 30.11.2018 - 08:23
 

Niğde'de Kore Kültür Günü Kutlandı

NİĞDE (AA) - Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi ile Kore Cumhuriyeti Büyükelçiliği ve Kore Kültür Merkezi iş birliği ile Kore Kültür Günü düzenlendi....

NİĞDE (AA) - Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi ile Kore Cumhuriyeti Büyükelçiliği ve Kore Kültür Merkezi iş birliği ile Kore Kültür Günü düzenlendi. Şehit Ömer Halisdemir Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen etkinliklerde, "Ode to My Father" filmi gösterimi ve "Kore-Türkiye İlişkileri" ile "Kore’de Eğitim ve Korece Tanıtım" semineri verildi.Kore'nin kısa tarihi, sanatı, ekonomik ve politik özellikleri ile uluslararası ilişkilerinin değerlendirildiği seminerlerde, Kore ve Türkiye arasındaki ilişkilere değinildi. Kore'ye ait kıyafetlerin tanıtıldığı etkinliklerde katılımcılar, Kore geleneksel kıyafetlerini giyerek hatıra fotoğrafı çektirdi.Etkinlikte sunulan Kore geleneksel müzik ve dans gösterisi, büyük beğeni topladı.Programı, Niğde İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, rektör yardımcıları Prof. Dr. İlyas Gökhan ile Prof. Dr. Cahit Tağı Çelik, Kore Cumhuriyeti Büyükelçiliği Kültür Danışmanı YoonSeo Han, fakülte dekanları, akademik ve idari personel ile çok sayıda öğrenci katıldı.
NİĞDE (AA) - Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi ile Kore Cumhuriyeti Büyükelçiliği ve Kore Kültür Merkezi iş birliği ile Kore Kültür Günü düzenlendi....

NİĞDE (AA) - Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi ile Kore Cumhuriyeti Büyükelçiliği ve Kore Kültür Merkezi iş birliği ile Kore Kültür Günü düzenlendi.

Şehit Ömer Halisdemir Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen etkinliklerde, "Ode to My Father" filmi gösterimi ve "Kore-Türkiye İlişkileri" ile "Kore’de Eğitim ve Korece Tanıtım" semineri verildi.

Kore'nin kısa tarihi, sanatı, ekonomik ve politik özellikleri ile uluslararası ilişkilerinin değerlendirildiği seminerlerde, Kore ve Türkiye arasındaki ilişkilere değinildi.

Kore'ye ait kıyafetlerin tanıtıldığı etkinliklerde katılımcılar, Kore geleneksel kıyafetlerini giyerek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Etkinlikte sunulan Kore geleneksel müzik ve dans gösterisi, büyük beğeni topladı.

Programı, Niğde İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, rektör yardımcıları Prof. Dr. İlyas Gökhan ile Prof. Dr. Cahit Tağı Çelik, Kore Cumhuriyeti Büyükelçiliği Kültür Danışmanı YoonSeo Han, fakülte dekanları, akademik ve idari personel ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.