pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Niğde'de Karbonmonoksit Zehirlenmesi

19.01.2018 - 15:38, Güncelleme: 19.01.2018 - 15:38
 

Niğde'de Karbonmonoksit Zehirlenmesi

NİĞDE (AA) - Niğde'de sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 4'ü çocuk 7 kişi tedavi altına alındı. Kentin çeşitli mahalle ve beldelerinde...

NİĞDE (AA) - Niğde'de sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 4'ü çocuk 7 kişi tedavi altına alındı. Kentin çeşitli mahalle ve beldelerinde ikamet eden, Dilek (22), Buğra Berk (3), Arife Nehir (2), Batuhan Baydoğan (6), Mert Kaplayıcı (18) ile Saniye Çamur (41) sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendi. Zehirlenen vatandaşlar Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
NİĞDE (AA) - Niğde'de sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 4'ü çocuk 7 kişi tedavi altına alındı. Kentin çeşitli mahalle ve beldelerinde...

NİĞDE (AA) - Niğde'de sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 4'ü çocuk 7 kişi tedavi altına alındı.

Kentin çeşitli mahalle ve beldelerinde ikamet eden, Dilek (22), Buğra Berk (3), Arife Nehir (2), Batuhan Baydoğan (6), Mert Kaplayıcı (18) ile Saniye Çamur (41) sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendi.

Zehirlenen vatandaşlar Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.