pendik escort bayan
ak

Niğde'de İplik Fabrikasında Yangın

27.07.2017 - 22:58, Güncelleme: 27.07.2017 - 22:58
 

Niğde'de İplik Fabrikasında Yangın

NİĞDE (AA) - Niğde'de bir iplik fabrikasında çıkan yangın hasara yol açtı. Niğde-Bor karayolu üzerinde bulunan Organize Sanayi Bölgesindeki bir iplik...

NİĞDE (AA) - Niğde'de bir iplik fabrikasında çıkan yangın hasara yol açtı. Niğde-Bor karayolu üzerinde bulunan Organize Sanayi Bölgesindeki bir iplik fabrikasının pamuk deposunda bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Kısa sürede pamukların alev alması sonucu yangın büyüdü. Bilgi verilmesi üzerine bölgeye Niğde Belediyesi, ilçe belediyeleri ve Bor Askeri Komutanlığına ait itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaklaşık 2 saat süren çalışmasının ardından yangın kontrol altına alındı.
NİĞDE (AA) - Niğde'de bir iplik fabrikasında çıkan yangın hasara yol açtı. Niğde-Bor karayolu üzerinde bulunan Organize Sanayi Bölgesindeki bir iplik...

NİĞDE (AA) - Niğde'de bir iplik fabrikasında çıkan yangın hasara yol açtı.

Niğde-Bor karayolu üzerinde bulunan Organize Sanayi Bölgesindeki bir iplik fabrikasının pamuk deposunda bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Kısa sürede pamukların alev alması sonucu yangın büyüdü.

Bilgi verilmesi üzerine bölgeye Niğde Belediyesi, ilçe belediyeleri ve Bor Askeri Komutanlığına ait itfaiye ekipleri sevk edildi.

Ekiplerin yaklaşık 2 saat süren çalışmasının ardından yangın kontrol altına alındı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.